iPhone 5s si iPhone 5c sunt disponibile in oferta operatorului COSMOTE – iata preturile si abonamentele

0
1058

iPhone 5c COSMOTE

Asa cum stiti, astazi este data de 25 octombrie, adica ziua in care iPhone 5s si iPhone 5c ajung in Romania oficial, toti operatorii de telefonie mobila si resellerii autorizati de la noi adaugand in ofertele proprii noile dispozitive. Daca in cursul acestei dimineti va spuneam ca Vodafone si Orange au adaugat primii noile terminale in stocurile magazinelor, prezentandu-va preturile si abonamentele compatibile, iata ca acum vin  si va spun ca si operatorul COSMOTE anunta oficial oferta comerciala pentru iPhone 5s si iPhone 5c, anuntul fiind facut la jumatate de zi de ceilalti doi operatori romani.

Inca de la inceput trebuie sa mentionez ca iPhone 5s si iPhone 5c sunt disponibile in oferta operatorului COSMOTE numai in varianta de 16 GB spatiu de stocare, fiind inca neclar care sunt culorile in care terminalele sunt disponibile, deoarece asa cum poate ca stiati COSMOTE nu are magazin online, ci numai magazine fizice. iPhone 5s si iPhone 5c sunt disponibile la trei abonamente diferite Free S, Free M si Free L, acestea avand preturi lunare de 8,8 €, 15 € si, respectiv 31 €. iPhone 5s este disponibil incepand de la 1.999 lei, impreuna cu abonamentul Free L incheiat pe 24 luni. Pentru abonamentul Free S pretul incepe de la 2699 lei, iar pentru cel Free M de la 2.599 lei. In ceea ce priveste iPhone 5c de 16 GB,  cel mai mic pret este de 1.499 lei, impreuna cu un abonament Free L incheiat pe 24 luni, in cazul abonamentelor Free S si Free M preturile incepand de la 2.299 lei, respectiv 2.189 lei. Mai jos aveti intregul tabel cu iPhone-urile disponibile in oferta COSMOTE.

iPhone oferta COSMOTE

In ceea ce priveste disponibilitatea, este probabil sa existe magazine ale COSMOTE care sa nu mai aiba in acest moment iPhone-uri de generatie noua pe stoc. Cel mai probabil, veti gasi iPhone 5s si iPhone 5c in magazinele operatorului din capitala si poate in cele mai mari orase din provincie. Vezi mai multe detalii accesand pagina COSMOTE dedicata iPhone-urilor.

- Reclamă -