Find My iPhone 3.0 si Podcasts 2.0 pentru iPhone si iPad au fost lansate de Apple in App Store, aduc multe noutati

0
102

Find My iPhone Toate dispozitivele 3.0

Chiar daca in cadrul conferintei de ieri cei de la Apple nu au mentionat nimic in legatura cu posibilele noi versiuni ale aplicatiilor Find My iPhone si Podcasts, era destul de cert faptul ca vor lansa actualizari importante pentru doua dintre cele mai importante aplicatii ale lor, lucru care s-a si intamplat in cursul noptii trecute. Find My iPhone ne permite sa ne localizam toate iOS device-urile si Mac-urile, dar si sa le controlam de la distanta in cazul in care au fost pierdute sau furate pentru ca cei in posesia carora ajung sa nu le poata folosi. Podcasts este o aplicatie disponibila in App Store de mai bine de un an si ne permite sa vizualizam podcasturi audio sau video publicate de diverse persoane sau canale, dar si sa ne cream proprile posturi cu podcasturile favorite.Dispozitiv Find My iPhone

Aplicatia Find My iPhone a primit versiunea 3.0, o versiune despre care cei de la Apple mentioneaza ca aduce un design complet modificat destinat noului iOS 7. In Find My iPhone sunt intalnite elementele de design specifice iOS 7, cum ar fi transparenta, culorile plate fara luciu, noua tastatura, s.a, o parte din butoane fiind repozitionate pentru ca interactionarea cu aplicatia sa se faca mult mai intuitiv. Din pacate, Find My iPhone nu aduce alte functii noi sau noutati remarcabile.Podcastur sectiune 2.0

In schimb, aplicatia Podcasturi in versiunea 2.0 aduce o serie de noutati pe care le asteptam de mult timp. In primul rand, designul aplicatiei a fost complet modificat, la fel ca si in cazul aplicatiei Find My iPhone, toate elementele de design specifice iOS 7 intalnindu-se in noua versiune a aplicatiei. In urma modificarii complete a designului, aplicatia Podcasturi a suferit cateva schimbari in ceea ce priveste locul in care sunt asezate anumite elemente, Magazinul de podcasturi fiind acum situat in tab-ul Recomandari, tab-ul Cauta a fost adaugat in ecranul principal pentru a ne ajuta sa gasim mai usor podcasturi in magazin, butonul Topuri este situat tot in bara principala si ne ajuta sa descoperim toate podcasturile si episoadele intr-o singura lista, iar noi vom putea sa vizualizam toate posturile create ca si lista de episoade sau sa le grupam in functie de podcast. Separat de modificarile generate de noul design , aplicatia Podcasturi aduce in noua versiune actualizarea automata a podcasturilor pentru ca noile episoade sa fie incluse fara ca noi sa trebuiasca sa deschidem aplicatia, aduce posibilitatea de a alege cat de des aplicatia Podcasturi sa verifice actualizarile, iar iCloud va stoca toate abonarile nostre, statiile si locul in care a ramas redarea, sincronizand aceste date cu iTunes si Apple TV. La final, aplicatia Podcasturi aduce imbunatatiri timpilor de raspuns si performantelor redarii podcasturilor.

Designul noilor aplicatii este, dupa parerea mea, mult mai frunos, simplitatea si elementele translucide dandu-le un look mai modern, in ton cu cel al iOS 7. In ceea ce priveste aplicatia Podcasturi, ea aduce o serie de noutati pe care mi le doream de mult timp, dar pe care le primim abia acum.

Pentru a face update la versiunea 2.0 a aplicatiei Podcasts sau 3.0 a aplicatiei Find My iPhone, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiilor in dreptul caruia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatiile descarcate, accesati linkurile de mai jos pentru a le descarca acum:

 

- Reclamă -