Cum sa dezactivati afisarea pseudonimelor in aplicatiile Mesaje si Mail din iOS 7 – Tutorial

0
831

Pseudonim Mesaje Apple ne permite sa adaugam pe iPhone, iPad sau Mac in aplicatia Contacte pseudonimele anumitor persoane singura utilitate de pana acum a acestei functii fiind pentru Siri careia ii puteam si ii putem spune sa apeleze sau sa trimita un mesaj cuiva mentionandu-i numai pseudonimul. De asemenea, noi ne putem adauga un pseudonim cu care Siri sa ne apeleze de fiecare data cand comunicam cu ea, acesta fiind adaugat automat contactului pe care noi ni l-am creat in aplicatia Contacte pentru a il putea partaja. In iOS 7, Apple s-a gandit sa ofere o importanta mai mare acestor pseudonime asa ca, in cazul tuturor contactelor carora le-am adaugat pseudonime, in mod implicit, vor fi afisate aceste nume fictive in orice conversatie prin mesaje, e-mail si in pagina contactelor. De multe ori afisarea pseudonimelor este utila, deoarece nu vom mai vedea numele intreg al persoanei cu care comunicam si o vom putea recunoaste mai usor, dar in anumite situatii pseudonimele pot fi chiar rusinoase asa ca ati dori sa nu mai fie afisate in nicio aplicatie, ci doar in pagina de contact a persoanelor carora le-ati adaugat. Din fericire Apple ne permite sa dezactivam afisarea pseudonimelor urmand cativa pasi simpli:

  1. Deschideti aplicatia Configurari din ecranul de pornire al iOS device-ului dvs.;iOS 7 Home Screen iPhone
  2. Derulati in jos pana la Mail, Contacte, Calendar;General Configurari iOS 7
  3. Derulati pana la sectiunea Contacte si apasati pe Nume scurt;Mail Contacte Calendar - contacte
  4. In partea de jos a paginii deschise, comutati butonul din dreptul Utilizare pseudonime pe O (gri).Nume scurt mail contacte calendare

Acum iOS device-ul dvs. nu va mai afisa pseudonimele in cazul niciunui contact in aplicatiile Mesaje sau Mail. In schimb, vor fi afisate numele contactelor, asa cum le-ati adaugat in aplicatia Contacte.

Trebuie mentionat ca pseudonimele nu sunt acelasi lucru cu numele scurt, o alta optiune din iOS 7, despre care v-am spus mai multe in tutorialul de mai jos:

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina.

- Reclamă -