City Maps 2Go – Offline Maps and Travel Guide 5.2 – update este disponibil in App Store

0
189

City Maps 2Go 5.2

City Maps 2Go – Offline Maps and Travel Guide este o aplicatie pentru iPhone si iPad disponibila in App Store-ul companiei Apple de cativa ani de zile si care permite utilizatorilor sa descarce harti pentru anumite judete sau orase din intreaga lume cu scopul de a le putea accesa si atunci cand nu au o conexiune la internet sau sunt in roamning. Aplicatia contine inclusiv un ghid de calatorie cu toate punctele de atractie dintr-o anumita zona si cu informatii utile despre ele, deci vorbim despre o aplicatie extrem extrem de utila atunci cand calatorim in strainatate, mai ales ca ne ofera peste 6.700 de harti detaliate pe care le putem descarca gratuit.

In cursul noptii trecute cei de la Ulmon au publicat in App Store-ul companiei Apple o actualizare importanta pentru aplicatia City Maps 2Go, aceasta ajungand la versiunea 5.2. Noua versiune aduce in primul rand un nou design al interfetei utilizator, care se imbina perfect cu modificarile de design din iOS 7. Separat de aceasta noutate, utilizatorii care au instalata noua versiune a iOS vor beneficia si de sincronizarea datelor in fundal. La final, dezvoltatorii City Maps 2Go ne spun ca in cazul in care avem instalat pe disponizitivul nostru versiunile iOS cuprinse intre iOS 5.1.x si iOS 6.1.x, atunci vom avea in continuare acces la vechea interfata a aplicatiei.

Pentru a face update la versiunea 5.2 a aplicatiei City Maps 2Go, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in dreptul caruia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o cumpara acum:

  • City Maps 2Go pentru iPhone si iPad – 2,69€ – Cumpara acum*

 

*Daca ati cumparat deja aceasta aplicatie, nu veti mai plati inca o data pentru a face update.
- Reclamă -