Apple va organiza o conferinta audio pe 28 octombrie pentru a prezenta rezultatele financiare ale ultimului trimestru fiscal din 2013

0
102

Rezultate financiare Q4 2013

Compania Apple organizeaza la o perioada de trei luni de zile cate o conferinta audio in cadrul careia oficialii companiei prezinta lumii intregi rezultatele financiare pentru trimestrul fiscal incheiat, discuta aceste rezultate si raspund intrebarilor venite de la jurnalistii celor mai importante publicatii de peste ocean. In cursul noptii trecute pe website-ul Apple dedicat investitorilor a fost afisata data exacta la care va fi organizata conferinta de prezentare a rezultatelor financiare din ultimul trimestru fiscal al anului 2013 in Statele Unite – sau penultimul trimestru fiscal al anului in majoritatea tarilor de pe glob, inclusiv Romania. Pe data de 28 octombrie la ora 24:00 (ora Romaniei) compania din Cupertino va organiza aceasta conferinta pe care o va transmite live audio si in cadrul careia vor discuta si raspunde la intrebari CEO-ul Apple, Tim Cook, si directorul financiar-contabil al companiei, Peter Oppenheimer. Cu aproximativ o jumatate de ora inainte de conferinta, cei de la Apple vor publica un comunicat de presa care va cuprinde toate datele ce reprezinta rezultatele financiare ale companiei din ultimul trimestru al anului, acestea urmand a fi dezbatute ulterior de oficialii companiei.

Practic, conferinta va fi organizata intr-o zi de marti la ora 0:00 (ora Romaniei), ziua aleasa fiind atipica unei astfel de conferinte intrucat ultima data cand compania a organizat conferinta intr-o zi de luni (Stetale Unite) sau marti (in Romania) a fost in urma cu trei ani, majoritatea conferintelor din ultimul timp fiind organizate miercurea si joia (dupa ora Romaniei). Se preconizeaza ca Apple va reusi noi vanzari record pentru lunile iulie, august si septembrie, mai ales ca la sfarsitul ultimei luni din trimestru au fost lansate noile iPhone-uri despre care stim ca s-au vandut intr-un numar de 9 milioane numai in weekend-ul lansarii. Apple a estimat, in urma vanzarilor din septembrie, ca va avea intre 34 si 37 de miliarde de dolari incasari in acest ultim trimestru si o marja bruta cuprinsa intre 36% si 37%.

Asadar, va asteptam pe 29 octombrie la ora 0:00 pe itutorial.ro pentru a afla, ca de obicei, primii ultimele noutati discutate in cadrul conferintei celor de la Apple.

 

Sursa: Apple

- Reclamă -