Apple ne prezinta noile versiuni ale programelor din suita iLife pentru Mac si iOS

0
109

DSC_0403

Apple a creat in urma cu cativa ani aplicatiile iPhoto, iMovie si GarageBand care au fost incluse in suita iLife. Aceste aplicatii sunt disponibile atat pe Mac, cat si pe iOS, iar astazi a venit timpul sa ne fie prezentate noile versiuni ale lor.

iPhoto este prima aplicatie prezentata de catre Apple, aceasta fiind actualizata atat in versiunea pentru Mac, cat si in versiunea pentru iPad, iPhone sau iPod touch. Acum aplicatia arata aproape la fel atat pe iOS, cat si pe OS X, Apple reusind sa unifice extrem de bine designul intre cele doua sisteme de operare. iPhoto contine acum posibilitatea de a crea carti cu fotografii, o functie destul de interesanta cu ajutorul careia vom putea include toate fotografiile dorite si adauga proprile povesti despre ele. Aplicatia este compatibila cu arhitectura de 64 biti a iPhone 5s, ceea ce inseamna un spor de performanta pe noul terminal.

Trecand la iMovie, aplicatia a fost redesenata complet pe iOS, totul fiind acum focusat pe editare si partajare. Aplicatia pentru Mac a fost si ea modificata complet, fiind acum foxusata pe cautare si partajare, designul aplicatiilor fiind unificat aproape ca si in cazul versiunilor pentru Mac si iOS ale iPhoto. iMovie vine si cu functia iMovie Theater, toate filmele si trailerele create fiind acum sincronizate cu iCloud.

GarageBand a primit si ea o actualizare importanta, interfata utilizator fiind modificata pe Mac si iOS, iar creatiile noastre sincronizandu-se mult mai rapid cu iCloud. Aplicatia GarageBand pentru Mac aduce si funtia Drummer, care este un cantaret virtual  care ne va acompania.

Aplicatiile din suita iLife sunt gratuite pentru toti utilizatorii care cumpara un iPhone, iPad sau Mac nou.

Update: Tot ce trebuie sa stiti despre fiecare dintre noile versiuni ale aplicatiilor din suita iLife pentru iOS si OS X:

- Reclamă -