Apple a ales sa nu promoveze deloc iPhone 5s de la lansarea sa pe piata, care a avut loc in urma cu aproape o luna, de zile si pana acum, lucru care m-a surprins pe mine si, sunt convins, pe multi dintre voi. In schimb, cei din Cupertino si-au focusat atentia pe promovarea intensa a iPhone 5c, terminalul cu carcasa din plastic care vine sa inlocuiasca iPhone 5 pe piata si care nu s-a bucurat inca de un succes prea mare in randul utilizatorilor, care iun continuare prefera modelul high-end de iPhone. Ei bine, la mai bine de o luna de zile de la prezentarea noilor iPhone-uri, Apple a inceput in sfarsit sa promoveze si iPhone 5s in New Yorker (nu magazinul!). Editia de luni a celebrei reviste de satira americane va avea pe spate o imagine cu un iPhone 5s care acopera o pagina intreaga si care evidentiaza poate cea mai importanta functie a noului iPhone, cititorul de amprente, despre care cei din Cupertino ne scriu cateva cuvinte pentru a-l prezenta. Mai multe detalii dupa imagine:

new-yorker-gold-iphone-5s-ad-01

Reclama este una interesanta, desi nu respecta ultimele campanii publicitare ale companiei din Cupertino in cazul carora era prezentat modul in care diversi oameni isi folosesc dispozitivele produse de companie. Oricum, ceea ce doreste Apple sa transmita prin noul spot publicitar va ajunge la potentialii clienti si va atrage poate si mai multi oameni in magazinele companiei si ale operatorilor.

Ceea ce mi s-a parut interesant este faptul ca Apple a ales sa spuna in scurta descriere a Touch ID ca acesta este disponibil numai pe iPhone 5s, si asta intr-o revista care apare incepand cu lunea viitoare (21 octombrie), ori noi stim cu totii ca Apple organizeaza o conferinta importanta pe 22 octombrie in cadrul careia urmeaza sa ne prezinte, printre altele, iPad 5 si iPad mini 2, care urmeaza sa contina un cititor de amprente. Acesta poate fi o dovada ca noile iPad-uri nu vor contine cititorul de amprente de pe iPhone 5s, dar deocamdata lucrurile sunt neclare intrucat mai multi analisti straini si imagini prezentate in ultimele zile sustin exact contrariul.

 

Sursa: MacRumors

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.