Apple confirma ca unele unitati de iPhone 5s au probleme cu autonomia bateriei

0
620
 Imagine via iFixit
Imagine via iFixit

Unii utilizatori care au achizitionat iPhone 5s au descoperit ca autonomia bateriei terminalului lor este mai mica decat ar fi normal, adica de cat ne-a specificat Apple atunci cand a lansat succesorul iPhone 5 pe piata. Un purtator de cuvant al companiei Apple a confirmat pentru prestigioasa publicatie The New York Times ca Apple a descoperit recent ca un numar foarte limitat de terminale iPhone 5s au o problema de fabricatie din cauza careia dureaza mai mult ca bateria sa se incarce complet sau este afectata durata de viata a acestei componente extrem de importante pentru toti utilizatorii.

“We recently discovered a manufacturing issue affecting a very limited number of iPhone 5S devices that could cause the battery to take longer to charge or result in reduced battery life. We are reaching out to customers with affected phones and will provide them with a replacement phone.” – Teresa Brewer, purtator de cuvant Apple

Numarul exact de terminale afectate este nespecificat de catre Apple, dar din ceea ce ne spune purtatorul de cuvant putem trage concluzia ca numarul este de ordinul catorva mii, avand in vedere faptul ca numai in weekend-ul lansarii Apple a vandut peste 9 milioane de terminale iPhone. De asemenea nu se stie care ar fi problema de fabricatie, deoarece nu pare ca bateria inclusa in terminal sa fie defecta.

Oricum, in cazul in care sesizati probleme cu autonomia bateriei sau cu timpii de incarcare a iPhone 5s, puteti sa duceti terminalul intr-un service autorizat Apple (iStyle sau Noumax, in Romania) pentru ca Apple sa il schimbe. Puteti verifica durata de viata normala a bateriei unui iPhone 5s, urmand acest link.

- Reclamă -