Apple a lansat OS X Server pentru Mavericks in App Store Romania

0
871

OS X Server 3

In urma cu cativa ani instalarea si configurarea Mac OS Server sau a OS X Server (ceva mai tarziu) era un proces deloc usor, acesta fiind un sistem de operare complet diferit care cerea reinstalarea sau upgradarea intregului sistem pentru a putea accesa sistemul Apple prin care puteam administra munca in echipa. Din fericire, acele zile au disparut, iar astazi instalarea si configurarea OS X Server se face extrem de simplu, sistemul fiind sub forma unei aplicatii disponibile in Mac App Store la pretul de numai 19,99 €, spre deosebire de cele cateva sute de euro pe care trebuia sa le platim in urma cu numai cativa ani pentru a avea OS X Server pe Mac-urile noastre. Practic, acum OS Server este o aplicatie care lucreaza in sistemul de operare pentru Mac-uri.

OS X Server ne ofera mai multa energie in munca de la serviciu, biroul de acasa sau de la scoala, fiind extrem de simplu de instalat, setat si administrat. Toate informatiile stocate in OS X Server sunt adaugate automat pe Mac-urile conectate la serverul respecitv, aplicatia gandita de catre Apple facand exact ceea ce trebuie sa faca un server si aducandu-ne cateva functii suplimentare, care ne vor usura munca. Impreuna cu lansarea OS X Mavericks, care poate fi descarcat gratuit de toti utilizatorii, Apple a lansat si versiunea 3.0 a OS X Server implementand cateva functii noi bine-venite in randul utilizatorilor care folosesc aplicatia. Toate caracteristicile distinctive ale OS X Server au fost pastrate in noua lansare pentru Mavericks: puternicul sistem de partajare a fisierelor, serviciul de e-mail, publicarea contactelor, a calendarelor si a bazelor de date, suportul pentru PostgreSQL pentru bazele de date SQL, serverul web Apache, si multe altele. Mai multe dupa reclama:

OS X Server Mavericks

In plus, OS X Server aduce, in versiunea destinata OS X Mavericks, Xcode Server, care face mai usoara utilizarea OS X Server in munca in echipa a dezvoltatorilor de aplicatii (atat pentru iOS, cat si pentru OS X), aduce un nou Caching Server 2 care mareste viteza livrarii software-ului distribuit prin Mavericks Server din App Store, Mac App Store si iTunes. Managerul de profile primeste, de asemenea, cateva imbunatatiri, pentru a simplifica livrarea aplicatiilor si a cartilor. Puteti citi mai multe despre noul OS X Server pe website-ul Apple, urman acest link.

Pretul OS X Mavericks Server este in continuare 19,99€, o suma modica pentru cei care lucreaza in echipe, deoarece munca este usurata, iar productivitatea creste. Puteti cumpara acum OS X Mavericks Server, urmand linkul de mai jos:

- Reclamă -