Urmareste live conferinta de prezentare a noilor iPhone-uri!

0
183

 iPhone eveniment 10 septembrie

A mai ramas putin peste o ora pana cand compania Apple ne va prezenta, in cadrul celui mai important eveniment din acest an, noile modele de iPhone, versiunea finala a iOS 7 si alte cateva noi produse si aplicatii. Nici anul acesta conferinta nu va fi transmisa live de catre Apple, iar in cazul in care doriti sa fiti la curent cu ultimele noutati pe care le anunta compania americana in cadrul conferintei, urmariti website-ul nostru, itutorial.ro, unde veti gasi articolele postate si actualizate constant pe masura ce noile produse sunt prezentate de catre oficialii companiei din Cupertino. La ora 20:00 (ora Romaniei) va incepe marele eveniment si tot atunci noi vom incepe sa va relatam lucrurile importante care se discuta in cadrul conferintei.

Asadar, incepand cu ora 20:00 va asteptam cu drag pe  pentru a afla ultimele noutati de la eveniment si toate detaliile despre noile iPhone 5S si iPhone 5C. Articolele postate vor enumera toate noutatile mentionate de catre Apple pentru fiecare produs in parte si vor fi actualizate constant, ceea ce va trebui sa faceti fiind doar sa actualizati pagina (cmd+r – pentru Mac OS X, sau F5 pentru Windows OS) o data la cateva minute pentru a vedea ultimele detalii despre produse. Va recomandam sa ne dati un like pe Facebook, sa ne urmariti pe Twitter, pe Google+ sau pe Tumblr pentru a afla cand a fost postat un articol nou! Asteptam parerile voastre despre noile produse in sectiunea comentarii a fiecarui articol.

Pentru a vedea toate informatiile pe care le avem pana acum despre surprizele pe care ni le pregateste astazi Apple, cititi acest articol!

- Reclamă -