Mai multe „Set Top Boxes” au fost livrate catre Apple, ne indica lansarea unei noi generatii de Apple TV

0
77

apple tv_smallsize

Ieri am aflat ca un numar considerabil de noi terminale iPhone au fost livrate in Statele Unite si stocate in depozitele companiei din Cupertino, care se pregateste sa le prezinte saptamana viitoare in cadrul unei conferinte sustinute in interiorul campusului din micul oras american. Astazi o noua informatie ne indica faptul ca cei de la Apple planuiesc sa lanseze o versiune actualizata a Apple TV-ului sau un nou produs legat de televiziune in cadrul aceleiasi conferinte din 10 septembrie. Aceasta informatie vine de la Panjiva, o platforma care furnizeaza informatii din domeniul comertului global si care a publicat trei facturi venite de la U.S. Departament of Homeland Security, ce indica faptul ca Apple a acceptat trei transporturi care contineau „Set-Top-Boxes” de-a lungul unii august. Toate aceste transporturi veneau de la unul dintre furnizorii Apple, BYD Precision Manufacture din orasul chinezesc Shenzhen.

Conform aceleiasi platforme online, transporturile aveau o incarcatura cuprinsa intre sapte si optsprezece tone, dar, din pacate, numai greutatea a fost inregistrata nu si informatii despre marimea sau dimensiunile continutului ori despre un model anume, deci nu se stie ce era in toate acele cutii. Avand in vedere greutatea unui Apple TV de generatie actuala, este posibil ca cele trei transporturi sa fi continut 90,000 de unitati, in cazul in care este vorba despre acest dispozitiv. Panjiva ne mai informeaza ca in luna decembrie a anului trecut a mai fost livrat catre Apple un alt transport de set top boxes, care s-a dovedit apoi a fi un transport de Apple TV-uri, deci este forte posibil sa vorbim si acum de acelasi lucru.

Deocamdata nu se stie daca vorbim despre Apple TV-uri de generatie noua sau daca vorbim de aceeasi generatie a treia a produsului care a fost lansata in luna martie a anului 2012 si actualizata la inceputul acestui an cu un cip A5 de dimensiuni mai mici. BDY Precision Manufacture este un partener relativ nou al Apple care a livrat catre compania din Cupertino numai cele trei transporturi de „set-top-boxes” si un transport denumit „PC Portable”.  Asadar, avand in vedere numarul unitatilor livrate, sunt sanse destul de mari ca pe 10 septembrie sa vedem si o noua generatie de Apple TV, ravnitul televizor „iTV” produs de catre Apple urmand a fi lansat abia peste cativa ani.

 

Sursa: Panjiva, via MacRumors

- Reclamă -