Instructiunile de utilizare ale iPhone 5C apar in noi imagini

0
823

In cursul zilei de ieri v-am prezentat mai multe imagini cu posibilele ambalaje ale unor iPhone-uri colorate cu carcase din plastic care poarta denumirea „iPhone 5C”, dar si instructiunile de utilizare care confirmau clar ca este vorba de un iPhone ce nu este prezent pe piata inca si care va utiliza carcasele aparute in ultimele luni pe internet.

Astazi website-ul chinezesc, Ctechcn, a publicat o serie de cateva imagini mai clare cu instructiunile de utilizare ale unui iPhone 5C alb, acestea aratand identic cu instructiunile pe care le-am vazut ieri. Partea cea mai importanta, si care ne face sa credem si mai mult ca ceea ce avem in fata sunt instructiunile care vor fi livrate de catre Apple impreuna cu orice iPhone 5C, este forma semi-ovala a hartiei, ambalajele prezentate ieri avand aceeasi forma.

Trebuie remarcat ca, pe langa instructiunile de utilizare, vedem acum si informatiile despre iPhone, celebrele stickere Apple si cheita impreuna cu schema de ejectare a sertarului SIM.

110 instructiuni de utilizare iPhone

Imaginea cu un presupus terminal iPhone 5C de culoare alba ne confirma din nou ca panoul frontal al telefonului va fi disponibil numai in culoarea neagra, dar si ca imaginea de fundal va avea aceeasi culoare ca si carcasa. Prezentarea oficiala a iPhone 5C si iPhone 5S va avea loc pe 10 septembrie la ora 20:00, ora Romaniei, compania Apple trimitand in cursul acestei seri invitatiile la marele eveniment.

Sursa: Ctechcn

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.