Descarca acum toate wallpaper-urile cu care vine iOS 7 (Galerie)

0
240

photo-1In cursul noptii de marti seara, compania Apple a lansat versiunea Gold Master a iOS 7, oferind prin aceasta dezvoltatorilor de aplicatii posibilitatea de a testa versiunea finala a iOS 7 inainte de lansarea oficiala, totul pentru a putea sa corecteze eventualele probleme pe care le intampina cu aplicatiile lor. Am remarcat pe atunci faptul ca iOS 7 Gold Master nu aduce prea multe noutati, dezvoltatorii de aplicatii descoperind numai o serie intreaga de noi tonuri de apel si alerta modificate, dar si mai multe wallpaper-uri complet noi pe care nu le-am vazut in versiunile beta ale iOS 7. Daca tonurile de apel vi le-am prezentat in acest articol, acum va prezint toate walpaper-urile din iOS 7 si va ofer posibilitatea de a le descarca gratuit in cazul in care doriti le aveti pe iOS device-ul dvs. inainte de a descarca iOS 7 pe terminalele dvs. Din pacate aceste wallpaper-uri sunt numai pentru iPhone si iPod touch, dar le veti putea descarca si pe iPad, numai cu mentiunea ca nu se vor vedea foarte clar mai ales daca iPad-ul este cu ecran Retina. Va reamintesc ca iOS 7 va fi disponibil pentru toti utilizatorii pe 18 septembrie, adica miercurea viitoare.

Pentru a salva imaginile de mai jos in terminalul dvs, va trebui sa tineti degetul apasat pe fiecare in parte si sa selecteti Salvati poza in meniul care apare pe ecran.

Nota: iOS 7 vine si cu cateva wallpaper-uri dinamice pe care le veti putea folosi numai atunci cand veti instala aceasta versiune a iOS pe terminalul dvs.

 

Sursa: Macmixing

- Reclamă -