Descarca acum iOS 7.0.2 pentru iPhone, iPad si iPod touch (Linkuri directe)

0
390

In cursul noptii trecute compania Apple a lansat in mod neasteptat o actualizare de urgenta a pentru sistemul de operare al iPhone, iPad si iPod touch, iOS 7.0.2 fiind denumirea noii versiuni. Noua versiune a iOS corecteaza problemele care puteau permite ocolirea codului de acces in ecranul din blocare, oferind astfel utilizatorilor straini acces in iOS device-urile noastre fara prea mare greutate. De asemenea, noua versiune a iOS 7.0.2 reintroduce tastatura greceasca drept optiune pentru introducerea codului de acces. Toti utilizatorii care au iPhone 4 (sau mai nou), iPad 2 (sau mai nou) si iPod touch generatia 5 pot instala noua versiune a iOS pe terminalele lor folosind sistemul actualizare software al iOS sau iTunes (Tutorial aici).

In cazul in care nu doriti cele doua metode pe care le recomandam atat noi, cat si Apple, puteti descarca o versiune .ipsw a sistemului de operare de pe computerul dvs. si mai apoi sa o instalati pe terminalul dvs. folosind iTunes. Pentru a face acest lucru va trebui, in functie de terminalul dvs., sa descarcati iOS 7.0.2 urmand linkurile de mai jos si mai apoi sa cititi informatiile din paragraful urmator pentru a putea instala noua versiune a iOS pe propriul dvs. dispozitiv:

In primul rand, va trebui sa aveti descarcat iTunes 11.1 (mai multe detalii aici). Dupa ce ati descarcat iTunes 11.1, tot ce va trebui sa faceti este sa alegeti din lista de mai jos modelul iOS device-ului dvs., iar apoi sa accesati iTunes de pe PC-ul sau Mac-ul dvs. In iTunes, accesati pagina care va afiseaza informatii despre terminalul dvs., apasati pe tasta Option/alt pe Mac sau Shift (in cazul Windows) si, tinand apasata aceasta tasta, sa apasati pe butonul Cauta actualizare sau Restaurare. Se va deschide o ferseastra care va afisa toate fisierele de pe computerul dvs., cautati fisierul descarcat care are terminatia .ipsw si faceti clic pe el. Asteptati sa se instaleze noua versiune a iOS.

Diferenta intre Cauta actualizare si Restaurare este ca in cazul primei optiuni nu veti pierde nimic de pe terminalul dvs, in timp ce in cazul optinii Restaurare veti pierde toate aplicatiile instalate si unele date (in cazul in care nu sunt sincronizate cu iCloud).

Linkuri directe pentru iOS 7.0.2

- Reclamă -