Apple urmeaza sa organizeze o conferinta importanta pe 15 octombrie

0
133

apps_gallery_imovie MacBook iPad

In urma cu aproape o saptamana compania Apple a prezentat noile modele de iPhone si versiunea finala a iOS 7, acea conferinta fiind cea de-a doua din acest an si probabil cea mai importanta. Ei bine, o alta conferinta urmaza sa fie organizata de compania din Cupertino intr-un viitor nu foarte indepartat. Website-ul francez, MacGeneration, care a oferit informatii atat corecte cat si gresite in trecut, ne informeaza astazi ca viitoarea conferinta a companiei Apple urmeaza sa aiba loc pe 15 octombrie, intr-o zi de marti, zi obisnuita pentru conferintele  importante ale celor din Cupertino din ultimul timp. Ei bine, in cadrul acestei conferinte compania urmeaza sa lanseze mult asteptatele noi modele de iPad, iPad 5 si iPad mini 2, cateva noi modele de Mac-uri, versiunea finala a OS X Mavericks, dar si un nou model de Apple TV.

Despre iPad-uri stim destul de multe informatii, numeroase imagini cu carcasele iPad 5 si iPad mini 2 aparand pe internet in ultimele luni. De asemenea, este destul de evident faptul ca vom avea noi modele de Mac-uri in aceasta toamna, Mac Pro 2013 fiind prezentat in vara, cand cei din Cupertino ne anuntau ca mai tarziu in acest an il vom avea in magazine, un spot publicitar al produsului confirmand lansarea din toamna. Pe langa Mac Pro, vom vedea si noi modele de iMac, Mac mini si MacBook Pro cu ecran Retina, care vor aduce, probabil, numai noile procesoare Intel Haswell, noile cipuri wireless 802.11ac si alte cateva componente hardware noi. De altfel, aceeasi publicate franceza ne anunta ca stocurile de iMac au scazut considerabil in ultimele zile, fiind destul de evidenta lansarea unor noi modele.

Doua conferinte organizate la un interval de o luna de zile nu sunt straine de compania Apple, care anul trecut a prezentat iPhone 5 si noi iPod-uri in luna septembrie, iar apoi in octombrie a prezentat noile iPad-uri si Mac-uri. Daca pe 15 septembrie Apple va prezenta iPad 5 si iPad mini 2 (cu ecran Retina), atunci aceste produse vor fi disponibile dupa 10 zile in unele magazine, exact ca si in cazul iPhone 5s si iPhone 5c.

 

Sursa: MacGeneration

- Reclamă -