Apple testeaza iPhone-uri cu ecrane de pana la 6 inch

0
89
Concepul unui iPhone cu ecran mai mare realizat de catre Martin Hajek
Concepul unui iPhone cu ecran mai mare realizat de catre Martin Hajek

In cursul noptii trecute publicatia americana, The Wall Street Journal, care a furnizat in trecut informatii valide despre viitoarele produse Apple, a postat un nou raport prin care sustine ca in laboratoarele secrete ale celor din Cupertino se afla in testare iPhone-uri cu ecrane mai mari, mult mai mari fata de cele existente in prezent pe piata. Se pare ca in interiorul companiei americane se testeaza iPhone-uri cu ecrane care variaza intre 4,8 inch si 6 inch, dimensiuni uriase fata de ecranul de numai 4 inch al iPhone 5. Desigur, nu este prima data cand auzim ca Apple testeaza iPhone-uri cu ecrane mai mari, aceeasi publicatie sustinand in urma cu cateva luni ca iPhone-uri si iPad-uri cu ecrane mai mari sunt testate de compania din Cupertino. Cei de la WSJ ne indica posibila lansare a unei game mai largi de iPhone-uri cu diverse dimensiuni ale ecranelor, aceasta familie de produse fiind singura la care Apple nu ofera utilizatorilor mai multe dimensiuni ale ecranelor in cazul noilor modele, spre deosebire de iPad sau iPod. Chiar daca in prezent se vand in magazinele Apple si ale partenerilor iPhone-uri cu ecrane de 3,5 inch, pe langa iPhone 5 cu al sau ecran de 4 inch, acestea nu au componente interne schimbate fata de versiunile initiale, lucru care urmeaza sa se schimbe in anii urmatori cand Apple ne va pune la dispozitie o gama ceva mai larga de iPhone-uri.

Cu totii stim ca in interiorul companiei Apple se testeaza diverse produse de care presa afla informatii mai devreme sau mai tarziu, dar care nu vor ajunge pe piata sau daca vor ajunge, o vor face peste cativa ani buni. De exemplu un model mai ieftin de iPhone este vehiculat in presa de cativa ani, dar abia anul acesta urmeaza sa fie lansat. Acelasi lucru este si in cazul iPhone-urilor cu ecrane mai mari pe care Apple le testeaza de ani buni, dar care nu vor ajunge pe piata prea curand. Insusi Tim Cook a declarat ca atunci cand va fi momentul, vor exista iPhone-uri cu ecrane mai mari, fiind evident faptul ca Apple nu exclude lansarea unor astfel de produse.

Chiar si asa, nu trebuie sa va asteptati ca pe 10 septembrie sa vedem iPhone 5S sau iPhone 5C cu ecrane mai mari de 4 inch, deoarece acest lucru nu se va intampla decat, cel mai devreme, anul viitor. Cred ca un ecran mai mare de 4 inch, nici chiar de 6 inch, este asteptat de multi dintre voi, iar Apple va satisface aceasta dorinta in viitor.

 

Sursa: The Wall Street Journal

- Reclamă -