Apple publica trei spoturi publicitare pentru promovarea iPhone 5c, limba romana este prezenta intr-unul dintre ele (Video)

0
230

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=D7KuXMHN_X4]

Aseara a avut loc decernarea premiilor Emmy, iar Apple a gasit aceasta ocazie oportuna pentru a promova noul iPhone 5c, care este deja disponibil in Statele Unite si in alte 10 tari de pe glob. Spotul publicitar ales de catre ei este cel de mai sus, care reprezinta o scurta parte din intregul spot ce a fost rulat prima data in cadrul conferintei de prezentare a noului dispozitiv si care a fost adaugat astazi pe canalul de YouTube al companiei din Cupertino. Noua reclama are denumirea Greetings si ne prezinta modul in care oameni din intreaga lume raspund la telefon in limbile lor natale. Daca acest videoclip nu este atat de interesant, cel de mai jos, care reprezinta versiunea integrala pe care am vazut-o in cadrul conefrintei din urma cu aproape doua saptamani, cu siguranta este pentru romani. Mai exact prin multitudinea de limbi straine se ragaseste pentru prima data in istoria companiei Apple si limba romana, iar daca sunteti atenti la secunda 35-36 veti vedea si auzi o romanca vorbind la un iPhone 5c si intreband interlocutorul „Esti gata?”.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gKl76uLyeR4]

Chiar daca limba romana se regaseste printre alte cateva zeci de limbi, este destul de interesant ca ea apare intr-o reclama a celor de la Apple si poate ca acestia ne vor acorda o mai mare importanta in anii urmatori.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3n9zRi7JGKw]

La final, a fost adaugat si un al treilea videoclip, Greetings Too in care se reiau unele scene din cele doua videoclipuri, dar apar si cateva noi.

- Reclamă -