Apple a lansat versiunea complet redesenata a website-ului iCloud.com (Galerie de imagini)

0
94

iCLoud.com notificare

Peste cateva ore compania din Cupertino va lansa oficial iOS 7 pentru toti utilizatorii de iPhone, iPad si iPod touch, ceea ce inseamna ca in sfarsit veti putea instala noua versiune a iOS pe dispozitivul dvs. Inainte de lansarea noii versiuni, compania din Cupertino a publicat versiunea complet redesenata a website-ului iCloud.com cu ajutorul caruia utilizatorii pot vizualiza, adauga, edita si sterge datele stocate in iCloud. Aceasta versiune a fost primita de toti dezvoltatorii de aplicatii in urma cu cateva saptamani, dar acum oricine o va avea atunci cand acceseaza adresa www.icloud.com. Interfata noului iCloud.com este modificata complet, fiind inspirata de noul iOS 7, toate aplicatiile disponibile pe website-ul celor de la Apple fiind aproape identice cu cele de pe iPhone sau iPad cu iOS 7 instalat. Practic, asa cum ne-au obisnuit dintotdeauna, cei de la Apple au dorit sa unifice designul tuturor aplicatiilor indiferent de locul in care se afla, iar noua versiune a iCloud impreuna cu iOS 7 sunt cele mai bune exemple actuale.

iCloud.com contine in continuare aplicatiile Mail, Contacte, Calendar, Notite, Mementouri si Find My iPhone, toate acestea primind modificari radicale de design si, in unele cazuri cateva noutati. De asemenea, acum toti utilizatorii fie ca sunt dezvoltatori sau nu, vor putea sa testeze versiunea beta a iWork pentru iCloud, care include cele trei aplicatii din suita iWork, Pages, Numbers si Keynote, aplicatii cu ajutorul carora pot edita texte, crea foi de calcul sau prezentari. Cele trei aplicatii au fost disponibile pentru dezvoltatori inca din luna iunie a acestui an, dar pentru o perioada scurta de timp le-au avut si ceilalti utilizatori, cei de la Apple alegand sa le retraga dupa ce un numar mult prea mare de utilizatori si-au aratat interesul fata de ele. O alta noutate a noului website iCloud.com este posibilitatea de a naviga rapid printre aplicatii cu ajutorul unui nou meniu.

Puteti testa noul iCloud.com accesand adresa URL www.icloud.com si logandu-va cu ID-ul Apple si parola corespunzatoare acestuia. Browserele care sunt compatibile cu iWork for iCloud sunt: Safari, Internet Explorer, Google Chrome si  Mai multe capturi de ecran cu noul iCloud.com sunt disponibile in galeria de imagini de mai jos:

- Reclamă -