Apple a lansat OS X Mountain Lion 10.8.5 pentru toti utilizatorii

0
366

OS X 10.8.5

Dupa o perioda de aproape trei luni de testare si noua versiuni beta, compania Apple a lansat in sfarsit versiunea finala a OS X Mountain Lion 10.8.5 pe care o recomanda tuturor utilizatorilor care au instalat pe Mac-ul lor versiunea 10.8 a sistemului de operare. Build-ul versiunii finale a OS X Mountain Lion 10.8.5 este 12F37, fiind cu un singur build mai noua decat ultima versiune beta a OS X 10.8.5, 12F36, pe care Apple a lansat-o saptamana trecuta.

Noua versiune a OS X Mountain Lion aduce o serie intreaga de imbunatatiri si corecturi de probleme care vin sa le ofere utilizatorilor o experienta de utilizare mult mai buna. OS X 10.8.5 corecteaza o problema care impiedica vizualizarea mesajelor in aplicatia Mail, imbunatateste performantele transferurilor de fisiere AFP prin Wi-Fi 802.11ac, rezolva o problema care impiedica pornirea automata a unui screensaver, imbunatateste fiabilitatea Xsan, imbunatateste fiabilitatea in timpul transferului de fisiere mari prin Ethernet, imbunatateste performantele atunci cand ne autentificam la un server Open Directory, adreseaza privind smart card-ul care nu debloca panourile cu preferinte in Preferinte sistem, iar la final cei de la Apple mentioneaza ca aceasta versiune a OS X aduce imbunatatiri pentru MacBook Air modelul Mid 2013.

Se recomanda ca OS X 10.8.5 sa fie descarcat de toti utilizatorii. Pentru a face update la versiunea 10.8.5 a OS X Mountain Lion va trebui sa accesati meniul Apple () din bara de meniu situata in partea de sus a ecranului si sa faceti clic pe optiunea Actualizare Software. Se va deschide automat App Store-ul care va afisa toate aplicatiile care trebuiesc actualizate pe Mac-ul dvs. Faceti clic pe butonul Update din dreptul fiecarei aplicatii pe care doriti sa o actualizati (in special pe cel din dreptul Actualizare OS X 10.8.5). Pentru ca OS X 10.8.5 sa se instaleze pe Mac-ul dvs., va fi necesara o restartare. Update-ul de la OS X 10.8.x la OS X 10.8.5 este gratuit pentru toti utilizatorii.

Separat de OS X 10.8.5, compania Apple a lansat si o noua actualizare de compatibilitate cu formatul RAW al camerelor digitale 4.09 care aduce compatibilitate cu noul aparat foto Olympus PEN E-P5, restaureaza corectarea obiectivului pentru imaginile Sony Cyber-shot DSC-RX100 si adrseaza o problema privind balansul de alb pentru unele imagini Nikon care au fost modificate de terte aplicatii. Noua actualizare de compatibilitate poate fi descarcata tot prin sistemul Actualizare software.

- Reclamă -