Aplicatiile Pages, Keynote, Numbers, iPhoto si iMovie vor fi disponibile gratuit in App Store!

0
391

work_hero

In cursul acestei seri compania Apple a organizat evenimentul de prezentare a iPhone 5S, iPhone 5C si iOS 7. Pe langa noile produse, compania din Cupertino a facut un anunt extrem de important in ceea ce priveste aplicatiile de productivitate. Asa cum se zvonea in ultimele luni, toate aplicatiile din suita iWork (Pages, Numbers si Keynote), dar si aplicatiile iMovie si iPhoto vor fi disponibile in App Store gratuit pentru toti utilizatorii de iPhone si iPad. Compania Apple considera ca toate aceste aplicatii pe care le-a dezvoltat sunt extrem de iubite in randul utilizatorilor si ca acestia merita sa le descarce gratuit pentru a putea obtine si mai multe de la iOS device-urile lor favorite.

LB_7973_verge_super_wide

iPhoto si iMovie sunt disponibile in momentul de fata in magazinul virtual de aplicatii al companiei din Cupertino la pretul de 4,49€ bucata, iar aplicatiile din suita iWork pot fi achizitionate cu 8,99€ bucata, deci utilizatorii vor economisi peste 35€ daca le vor descarca pe toate. In mod surprinzator, aplicatia GarageBand, care face parte din suita iLife, la fel ca si iMovie sau iPhoto, nu va fi oferita gratuit de catre Apple. Pages, Keynote si Numbers sunt alternativele celor de la Apple la mult mai cunoscutele aplicatii de productivitate din suita Microsoft Office, Word, PowerPoint si Excel (in aceasta ordine). Anuntul celor de la Apple nu este deloc surprinzator, avand in vedere faptul ca in cursul acestei toamne va fi lansat iWork for iCloud care va oferi cele trei aplicatii din suita iWork gratuit tuturor utilizatorilor prin intermediul website-ului iCloud.com.

Update: Numai cei care si-au activat un iPhone, iPad sau iPod touch dupa 1 septembrie vor putea sa isi descarce gratuit aplicatiile Pages, Numbers, Keynote, iMovie si iPhoto, restul utilizatorilor trebuind sa le plateasca in continuare. App Store-ul le va afisa acestor utilizatori un meniu care le recomanda sa profite de ocazia unica de a descarca cele 5 aplicatii gratuit.

- Reclamă -