Aplicatiile Apple Store si Utilitar AirPort au fost actualizate de catre Apple, aduc suport pentru iOS 7

0
350

Utilitar AirPort 1.3.2

In cursul acestei zile compania Apple a lansat doua versiuni actualizate ale aplicatiilor Apple Store si Utilitar AirPort (AirPort Utility) cu scopul de a face aplicatiile sa fie in ton cu modificarile de design din iOS 7. Noua versiune a iOS nu a fost lansata inca de catre compania din Cupertino, dar peste numai cateva ore veti putea sa o descarcati pe propriul dvs. iPhone, iPad sau iPod touch compatibil cu ea. Aplicatia Utilitar Airport ne permite sa ne administram retelele Wi-Fi si ruterele AirPort Express, AirPort Extreme sau Time Capsule de la distanta folosindu-ne iOS device-urile. Versiunea 1.3.2 a aplicatiei nu aduce nimic nou in afara unui design modificat in mare parte care aduce mai multa transparenta, noi elemente de design si o noua pictograma in ton cu toate modificarile din iOS 7.

Apple Store 2.8

Aplicatia Apple Store a fost si ea actualizata, ajungand la versiunea 2.8, o versiune care, la fel ca si in cazul aplicatiei Utilitar AirPort aduce suport pentru iOS 7 si inlocuieste toate butoanele si meniurile din versiunile mai vechi ale iOS. Aplicatia Apple Store permite sa facem cumparaturi din magazinele Apple online, deci nu este disponibila in Romania, ci doar in tarile in care exista Apple Online Store.

Apple urmeaza sa lanseze peste cateva ore actualizari si pentru celelalte aplicatii ale sale din App Store, pentru ca si acelea sa fie compatibile cu noua versiune a iOS.

Pentru a face update la versiunea 1.3.2 a aplicatiei Utilitar AirPort sau 2.8 a aplicatiei Apple Store, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in dreptul caruia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatiile descarcate, accesati linkurile de mai jos pentru a le descarca acum:

  • Utilitar AirPort pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum
  • Apple Store pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum (Nota: Aplicatia nu este disponibila in App Store Romania)
- Reclamă -