Separat de culoarea aurie, iPhone 5S urmeaza sa fie disponibil intr-o noua culoare. Iata cum va arata (Galerie de imagini)

0
211

iPhone 5S gri

In ultimele luni am fost „asaltati” cu imagini venite din interiorul unor fabrici de componente partenere cu Apple in proiectul „iPhone 5S„, toate acestea dezvaluindu-ne faptul ca terminalul urmeaza sa fie disponibil, in premiera, in trei culori, fiind adaugata culoarea „aurie” pe langa clasicele alb si negru. Astazi australianul Sonny Dickson, care a oferit in trecut informatii si imagini in exclusivitate cu viitoare produse ale Apple, a publicat pe website-ul sau cateva imagini cu o carcasa a iPhone 5S disponibila intr-o noua culoare, gri sau „grafit”. Da, pe langa un iPhone 5S auriu cu care inca nu s-a obisnuit prea multe lume, iata ca Apple mai doreste sa aduca pe piata o noua culoare pentru iPhone-ul premium, cel putin asa sustine australianul.

In ceea ce priveste imaginile pe care ni le prezinta astazi australianul Sonny Dickson, noi privim totul cu scepticsm, deoarece carcasa prezentata poate fi una contrafacuta intr-o fabrica din China (stim cu totii ca in acea tara se poate orice), poate fi prelucrata foarte simplu intr-un program de editare imagini, cum ar fi Photoshop, sau poate fi pur si simplu o versiune testata de catre Apple in trecut inainte de a alege culorile in care sa fabrice noile iPhone 5S.

Cu toate acestea, nu putem sa nu le luam in considerare pana pe 10 septembrie cand Apple ne va prezenta tuturor noile iPhone-uri si cand vom vedea daca toate zvonurile aparute pana acum au fost adevarate sau daca ne-au mintit.

 

Sursa: SonnyDickson

- Reclamă -