Noi imagini cu componente ale iPhone 5S ne indica faptul ca terminalul va avea un dual LED flash

0
303

iPhone-5S-Double-Flash

iPhone 5S este in ultimul timp in centrul atentiei tuturor si asta datorita faptului ca, cel mai probabil, productia in masa a terminalului a inceput deja si, asa cum ne-am obisnuit deja, cu cat sunt mai multe mainile prin care trec componentele cu atat unele se fac pierdute din fabrici si ajung publicate pe internet in diverse imagini. Astazi, cei de la NowhereElse.fr au publicat o serie de noi fotografii venite din interiorul unei fabrici din China si care ne prezinta partile de sticla prezente pe carcasa spate a iPhone 5S, care, la fel ca si in cazul iPhone 5, vor adaposti (cele de sus) camera iSight, blitul si microfonul terminalului. Ei bine aceste componente vin sa confirme in premiera faptul ca iPhone 5S va avea un dual LED flash, despre care se tot zvoneste in ultimele luni.

Languette-iPhone-5S-01

 

La inceputul lunii martie a acestui an, analistul american Kuo a publicat o lista cu noutati pe care le va aduce iPhone 5S, blitul dublu fiind una dintre componentele prezente pe acea lista. Pe atunci Kuo ne informa aceasta componenta a terminalului va avea un LED colorat alb si unul galben, totul pentru a ne permite sa facem fotografii si mai bune in conditii de luminozitate scazuta. Daca va uitati la imaginile de mai sus veti vedea ca in dreptul gaurii rotunde pentru camera nu se mai afla o gaura rotunda de dimensiuni ceva mai mici (cum este in cazul iPhone 5), acum locasul respectiv avand o forma mai degraba ovala, semn ca noul treminal nu va adaposti un singur LED, ci doua.

In urma cu cateva luni aparea pe internet prima carcasa spate a unui iPhone 5S care parea fabricata la finele anului trecut, dar care avea doua LED-uri pentru blit si nu unul cum este in cazul iPhone 5, iar de atunci si pana acum diverse alte surse au publicat informatii similare cu privire la noul terminal. Ceva mai devreme v-am spus ca iPhone 5S va avea aceeasi rezolutie de 8 megapixeli a camerei principale ca si ultimele doua generatii de iPhone, dar ca noul dispozitiv va fi capabil sa inregistreze imagini de o mai buna calitate cu ajutorul unei diafragme mai mari (f/2.0) datorita careia camera va fi capabila sa capteze mai multa lumina atunci cand sunt inregistrate pozele. Deocamdata nimeni nu poate sa confirme autenticitatea acestor imagini si daca ceea ce vedem noi acum este produs intr-o fabrica partenera cu Apple in acest proiect sau sunt alte imagini venite de la cei care produc terminale iPhone contrafacute. Oricum, pe 10 septembrie vom afla daca toate zvonurile de pana acum, inclusiv pe acesta care priveste blitul terminalului, au fost sau nu adevarate.

 

Sursa: NowhereElse

- Reclamă -