iWork for iCloud poate fi testat de toti utilizatorii

0
123

iWork for iCloud vechi iWork for iCloud este o noua platforma creata de catre Apple pe website-ul iCloud.com prin intermediul careia permite utilizatorilor sa foloseasca aplicatiile de productivitate din suita iWork pentru a crea, vizualiza si edita documente. iWork for iCloud a fost anuntat de catre Apple in cadrul WWDC 2013 si a fost disponibil in primele saptamani in varianta beta numai pentru dezvoltatorii de aplicatii, dupa care cei din Cupertino au trimis email-uri unui grup destul de mare de utilizatori prin care ii invita sa testeze inainte de lansare toate cele trei programe din suita iWork direct din browser-ul computerelor lor. Astazi, mai multe persoane au sesizat atunci cand au accesat www.icloud.com ca au aparut trei noi aplicatii: Pages, Keynote si Numbers, pe care le pot folosi pentru a crea si edita documente, prezentari si foi de calcul. Noi putem sa va confirmam ca am reusit sa accesam suita iWork for iCloud de pe un cont non-dezvoltator atat portalul clasic www.icloud.com, cat si varianta redesenata a iCloud la adresa URL beta.icloud.com.

iWork for iCLoud nou iOS 7

iWork este suita Apple care a venit ca si raspuns la mult mai cunoscutele programe din suita Office ale celor de la Microsoft. Pages este varianta celor de la Apple a Word, Keynote este varianta PowerPoint, iar Numbers este varianta Excel si ofera aceleasi functii intr-o interfata mult mai prietenoasa cu utilizatorii si mult mai simplu de lucrat cu ea, decat este in cazul programelor din suita Office. Varianta finala a iWork for iCloud va fi disponibila in aceasta toamna, cel mai probabil odata cu lansarea iOS 7. De altfel, in urma cu cateva saptamani Apple a modificat complet designul portalului iCloud in varianta beta, implementand toate elementele de design din iOS 7.

Nota: Pentru a putea folosi aplicatiile Pages, Numbers si Keynote in iCloud, va trebui sa utilizati unul dintre web browserele urmatoare: Safari, Google Chrome sau Internet Explorer, pe Mac-ul sau PC-ul dvs.

- Reclamă -