Cum sa iesiti dintr-o conversatie in grup din aplicatia Facebook pentru iPhone si iPad – Tutorial

Facebook permite utilizatorilor sa creeze conversatii in grup pentru a vorbi mai usor cu mai multi prieteni in acelasi timp pe un anumit subiect care ii intereseaza pe toti. Din pacate conversatiile in grup pot fi de-a dreptul enervante atunci cand ati fost adaugat intr-una din care nu ati fi dorit sa faceti parte sau nu mai doriti sa faceti parte, deoarece ceea ce se discuta nu va mai priveste sau intereseaza. In loc sa lasati aceasta conversatie sa va trimita notificari si sa va umple casuta cu mesaje, aveti posibilitatea de a parasi acea conversatie direct din aplicatia Facebook pentru iPhone si iPad, iar pentru a face acest lucur va trebui sa urmati pasii de mai jos:

  1. Deschideti aplicatia Facebook din ecranul de pornire al iOS device-ului dvs.;Aplicatie Facebook iOS
  2. Apasati pe iconita Mesaje din bara de navigare situata in partea de sus a ecranului sau apasati pe butonul Chat si selectati conversatia in grup pe care doriti sa o parasiti;Facebook prieteni chat
  3. Apasati pe butonul informatii „i” situat in partea dreapta a antetului conversatiei din care doriti sa iesiti;Group Chat Facebook
  4. Aici veti vedea o scurta descriere a conversatiei, care sunt membri ei si alte astfel de informatii. Derulati in partea de jos a ecranului si apasati pe Leave Conversation (Paraseste conversatia);Info conversatie grup facebook
  5. Un mesaj pop-up va cere sa confirmati ca doriti sa parasiti conversatia respectiva. Apasati din nou pe butonul Leave (Paraseste).Parasire conversatie grup confirmare facebook

Acum nu veti mai putea primi si nici vedea mesajele din conversatia respectiva. Totusi, convesratia va aparea in lista cu mesaje a contului dvs. Facebook, iar pentru a o sterge va trebui sa glisati spre stanga sau spre dreapta pe numele ei si sa alegeti Delete (Stergeti). O alternativa la parasirea unei conversatii in grup este sa urmati primii patru pasi ai acestui tutorial, iar mai apoi in sectiunea informatii a conversatiei sa apasati pe butonul Notifications (Notificari), iar in meniul aparut pe ecran sa selectati Turn Off (Opreste), pentru a nu mai primi niciun fel de notificare, dar pentru a vedea ceea ce se discuta si, eventual a trimite si dvs. cate un mesaj.

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu sau accesati forumul

Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

Sugestii de articole

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,841FaniÎmi place
8,531CititoriConectați-vă
381CititoriConectați-vă
92AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente articole

macOS Big Sur 11.2 beta 2 a fost lansat de către Apple

macOS Big Sur 11.2 beta 2 a fost lansat miercuri seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Big Sur sosește...

watchOS 7.3 beta 2 a fost lansat pentru Apple Watch

watchOS 7.3 beta 2 a fost lansat miercuri seară pentru dezvoltatorii de aplicații. Noul build de watchOS sosește la aproape o lună distanță de prima...

tvOS 14.4 beta 2 a fost lansat pentru Apple TV HD și Apple TV 4K

Apple a lansat tvOS 14.4 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV sosește la...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.