Asphalt 8: Airborne este disponibil in App Store Romania (Video)

0
1702

Asphalt 8: Airborne

Asa cum au promis in urma cu cateva saptamani, francezii de la Gameloft au publicat in App Store-urile din toata lumea un nou titlu din populara serie de jocuri cu masini „Asphalt”. Asphalt 8: Airborne este denumirea noului titlu si el vine la aproximativ un an de zile de la lansarea Asphalt 7: Heat, unul din cele mai de succes titluri din aceasta serie. Asa cum ii spune  si numele „Airborne”, noul joc de tip curse cu masini se bazeaza pe cascadoriile in aer pe care le pot face utilizatorii. De-a lungul traseelor concepute de catre dezvoltatori sunt foarte multe rampe care le ofera jucatorilor puncte suplimentare la efectuarea corecta a sariturilor sau a cascadoriilor, dar si acces catre diverse scurtaturi care ii vor ajuta sa ajunga primii la destinatie. Cei de la Gameloft lauda noul titlu prin implementarea unui nou motor grafic care ofera o experienta de sofat mult mai realista decat cele oferite de titlurile din seria Asphalt de pana acum. Asphalt 8: Airborne vine cu 47 de masini create de cei mai cunoscuti producatori din domeniu, un total de super automobile dintre care 80 de procente nu au mai fost in celelalte versiuni ale jocului. Noul titlu vine cu 9 noi locatii diferite alese cu grija de dezvoltatori, acestea oferindu-ne diferite scurtaturi ascunse si provocari la tot pasul, cursele cu masini derulandu-se in 8 sezoane diferite si 180 de evenimente in modul Career. Asphalt 8: Airborne ne pune la dispozitie, pe langa toate cele enumerate mai sus, si un mod multiplayer avand posibilitatea de a ne intrece cu pana la opt prieteni in acelasi timp. Trebuie mentionat ca in sfarsit seria Asphalt vine cu un titlu care aduce suport pentru platforma Game Center a celor de la Apple.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=jpSGZsgga_I]

Chiar daca Asphalt 8: Airborne este de departe cel mai bun titlu din seria Asphalt, jocul ramane putin cam SF din unele puncte de vedere, grafica si fizica jocului nu se ridica la nivelul unor titluri precum Real Racing 3, sau chiar Real Racing 2 si nici a celebrului Need for Speed Most Wanted. Oricum, in cazul in care nu doriti curse cu masini care sa le imite pe cele din lumea reala, ci doriti ceva mai inspre lumea imaginara, atunci Asphalt 8: Airborne este jocul recomandat, saltul urias pe care l-a facut Gameloft cu acest nou joc trebuind laudat.

Asphalt 8: Airborne este dispionibil in App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad. Dimensiunea aplicatiei a fost redusa fata de celelalte titluri din aceasta serie, acum fiind de 884 MB.

  • Asphalt 8: Airborne pentru iPhone si iPad – 0,89€ – Cumpara acum
- Reclamă -