Tumblr 3.4 pentru iPhone si iPad – update este disponibil in App Store

0
156

Tumblr 3.4

Tumblr este o platforma de microblogging si un website de socializare prin intermediul caruia utilizatorii isi pot scrie gandurile, pot partaja pozele favorite si urmari alti utilizatori pentru a vedea tot ce este nou in mediul social. In cursul lunii trecute cei de la Yahoo! achizitionau reteaua Tumblr cu peste 1 miliard de dolari si promiteau sa aduca multe nouati acestei platforme care are zeci de milioane de utilizatori. In cursul acestei seri a fost lansata versiunea 3.4 a aplicatiei Tumblr pentru iPhone si iPad, o versiune care aduce o noutate extrem de importanta care, conform dezvoltatorilor, ne va oferi o noua experienta de a descoperi lucrurile pe care le cautam. Asadar, noua versiune aduce posibilitatea de a cauta etichete si bloguri, de a descoperi care sunt cele mai populare cautari dupa etichete si cele mai populare bloguri in retea si ne recomanda bloguri pe care le putem urmari pe baza cautarilor dupa etichete pe care le-am efectuat.

Pentru a face update la versiunea 3.4 a aplicatiei Tumblr, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in dreptul caruia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati link-ul de mai jos pentru a o descarca acum:

Daca sunteti utilizator al Tumblr, atunci ne puteti urmari la adresa itutorial.tumblr.com pentru a fi la curent cu toate noutatile din lumea Apple si cu ultimele tutoriale adaugate pe itutorial.ro!
- Reclamă -