Drepturile Consumatorilor in UE ne ajuta sa nu ne lasam pacaliti de vanzatorii necinstiti

0
562

Drepturile Consumatorilor in UE

Cu totii suntem consumatori de produse indiferent care este tipul sau destinatia lor, iar pentru a le procura folosim diverse magazine fie traditionale, fie din mediul online. Ei bine, o mare parte dintre noi am fost inselati si putem fi siguri ca vom mai fi de catre diversi vanzatori pentru care castigul are o importanta mai mare decat valoarea legii si care profita de faptul ca majoritatea celor care ii calca pragul nu isi cunosc drepturile ca si consumatori si nu reclama la organele abilitate existenta neregulilor constatate sau incalcarea drepturilor fundamentale ale consumatorilor. In sprijinul nostru, al tuturor consumatorilor, vine aplicatia Drepturile Consumatorilor in UE care a fost creata chiar de catre Comisia Europeana si care are drept obiectiv invatarea consumatorilor despre toate drepturile pe care le au si despre care cel mai probabil nu stiu foarte multe lucruri. Aplicatia Drepturile Consumatorilor in UE face parte din programul „E dreptul tau! Actioneaza!”, un program din care facea parte seria de reclame TV care aveau expresia reprezentativa „Sunt cetatean european si am drepturi!” Daca nu doriti sa invatati pe de rost toate drepturile, atunci poate simpla lecturare a celor care va intereseaza cel mai mult poate fi solutia oricand pentru a nu fi niciodata pacalit de vanzatorii mai putin cinstiti cu dvs. Trebuie sa stiti ca drepturile nu va sunt incalcate numai de unele magazine care sunt mai mici, ci si de cele mari in care cu totii suntem tentati sa avem o mai mare incredere, si toate aceste drepturi sunt valabile fara exceptie inca din momentul in care am aderat in Uniunea Europeana.

Drepturile Consumatorilor in UE img 2

Daca vreodata credeti ca vanzatorul nu a procedat corect in cazul dvs. si v-a pagubit intr-un oarecare mod, atunci puteti sa va cititi drepturile pentru a vedea daca a procedat sau nu corect. Cel mai adesea se incalca drepturile privind garantia produselor electronice in cazul carora fie nu ni se acorda termenul de garantie stabilit de lege, fie nu se doreste reparatia lor prin evocarea unor lucruri care nu sunt reale. Aplicatia Drepturile Consumatorilor in UE ne invata si cu putem face o plangere si ne ofera cateva link-uri utile catre organizatii care ar putea sa ne rezolve problema.

Interfata aplicatiei Drepturile Consumatorilor in UE este una foarte simpla si intuitiva, oferindu-ne un acces rapid la lucrurile pe care le cautam. In sectiunea Drepturi avem acces la toate drepturile pe care le avem in calitate de consumatori, acestea fiind organizate dupa cele mai des intalnite nereguli pe care le intampinam si cu care ne-am obisnuit oarecum. Mai mult decat atat, aplicatia Comisiei Europene ne pune la dispozitie sectiunea Mai multe in care putem gasi o serie de PDF-uri care ne ofera diverse informatii utile.

In incheiere trebuie sa va recomand sa descarcati aplicatia Drepturile Consumatorilor in UE pe iPhone-ul dvs., deoarece nu se stie niciodata cand un drept pe care il aveti va este incalcat si de cine va este incalcat.

Aplicatia Drepturile Consumatorilor in UE este disponibila in App Store sub forma unei aplicatii destinate special iPhone si iPod touch, dar poate fi rulata si pe iPad in modul 2X. Dimensiunea aplicatiei este de 15,3 MB.

  • Drepturile Consumatorilor in UE pentru iPhone si iPod touch – Gratuit – Descarca acum
- Reclamă -