Cum sa controlati pozele, statusurile si check-in-urile in care prietenii va eticheteaza pe Facebook direct din aplicatia pentru iPhone si iPad – Tutorial

0
3117

Toti cei care avem un cont de Facebook activ stim ca de multe ori prietenii sau membrii familiei incarca poze pe Facebook cu noi pe care am prefera sa nu le fi postat sau macar sa nu ne fi etichetat (tagged) pentru a ne aparea si pe profilul nostru. In aceasta situati, prima optiune a noastra este de a sterge poza sau de o ascunde din cronologia (timeline) noastra pentru ca macar prietenii nostri sa nu ne vada intr-o ipostaza care nu ne avantajeaza. Dar, din pacate, prietenii nu ne pot eticheta numai in poze, cei de la Facebook permitand sa ne eticheteze chiar si in partajarile locatiei, iar noi ne putem trezi ca am fost etichetati in unele locuri in care nu am fi dorit sa le partajam cu prietenii nostri de pe Facebook. In cazul in care preferati sa vizualizati continutul in care prietenii dvs. va eticheteaza inainte ca acesta sa apara in cronologia dvs., o puteti face prin modificarea unor configurari ale contului direct de pe iPhone si iPad, iar pentru a face acest lucru, va trebui sa urmati pasii de mai jos:

  1. Deschideti aplicatia Facebook din ecranul de pornire al iOS device-ului dvs.;Aplicatie Facebook iOS
  2. Apasati pe butonul Meniu situat in partea stanga sus a ecranului;Pagina iTutorial Tutoriale facebook
  3. Derulati in jos si apasati pe butonul Setarile contului (Account Settings);Meniu Facebook bottom
  4. In acest ecran, apasati pe Cronologie si etichetare (Timeline and Tagging);Setari Confidentialitate Facebook
  5. In sectiunea Cine poate adauga lucruri in cronologia mea? (Who can add things to my timeline?), apasati pe optiunea Vrei sa verifici postarile in care te-au etichetat prietenii inainte ca acestea sa apara in cronologia ta? (Review posts friends tag you in before they appear on your timeline?);Cronologie si etichetare Facebook
  6. In noul ecran, apasati pe comutatorul din partea dreapta a Timeline review pentru ca acesta sa fie pe Da/On.

Acum veti fi notificat de fiecare data cand cineva va va eticheta nu numai in imagini, ci si in statusuri sau check-in-uri, toate etichetarile trebuind de acum incolo sa fie aprobate de dvs. inainte ca ele sa apara in cronologie. Daca vreodata va fi ceva pe care nu doriti ca prietenii dvs. de pe Facebook sa il vada, atunci respingeti-l pentru a nu fi publicat in cronologia dvs.

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu sau accesati forumul

- Reclamă -