Cum sa administrati mai bine lucrurile pe care Instagram le posteaza pe profilul sau pagina dvs. de Facebook de pe iPhone – Tutorial

0
1010

Instagram va ofera posibilitatea de a posta automat pozele pe Facebook atat in cazul profilului personal, cat si in cazul unei pagini pe care o administrati. Daca aveti contul de Facebook legat de cel de Instagram, atunci probabil ca ati observat ca, in mod implicit sau daca, din greseala, ati dat acordul fara sa cititi, Instagram posteaza pe timeline-ul dvs. sau in pagina si pozele pe care le-ati apreciat (like) sau la care ati comentat. In cazul in care nu doriti ca toata lumea sa stie ce poze apreciati dvs. pe Instagram sau ce comanetarii lasati, puteti sa dezactivati aceasta functie, urmand pasii de mai jos:

  1. Deschideti aplicatia Instagram din ecranul de pornire al iPhone-ului dvs.;Instagram aplicatie
  2. Apasati pe iconita Profil situata in partea dreapta a barei de navigare din partea de jos a ecranului;Favorite noutati Instagram
  3. Acum apasati pe iconita Configurari (reprezentata printr-o roata zimtata) din partea dreapta sus a ecranului;Profil Instagram pagina
  4. In sectiunea Preferences, apasati pe Share Settings;Setari Instagram bottom preferences
  5. Acum apasati pe Facebook;Setari partajare Instagram
  6. Se deschide o noua pagina cu toate optiunile pentru aplicatia Facebook. Apasati pe comutatorul din dreptul Share Likes to Timeline pentru ca acesta sa fie setat pe OFF.Facebook like dezactivat Instagram optiuni

Acum Instagram nu va mai posta automat informatiile despre pozele cu care ati interactionat si pe profilul sau pagina dvs. Facebook.

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu sau accesati forumul

- Reclamă -