Apple incepe programul Back to School 2013 cu promotii importante pentru studenti

0
686

Apple Back to School 2013

Apple acorda foarte mare importanta mediului educational oferind multe facilitati studentilor si profesorilor din intreaga lume. Anual, compania din Cupertino ruleaza programul Back to School prin care ofera tuturor studentilor carduri cadou cu ajutorul carora isi pot cumpara continut din magazinele virtuale ale companiei. Asa cum s-a zvonit, programul Back to School 2013 a inceput astazi si este destinat studentilor si profesorilor din mai multe tari. Multumita acestui program, la achizitionarea unui Mac persoanele din invatamantul superior vor primi un card cadou de 100$ / 80€ pentru Mac App Store/iTunes Store si iBookstore sau un card de 50$ / 40€ daca achizitioneaza un iPhone sau iPad.

Programul Back to School se deruleaza intre 2 iulie si 6 septembrie 2013 in Apple Retail Store, Apple Online Store si in Apple Authorized Campus Store pentru iPad sau Mac si numai in magazinele Apple Retail si Apple Online pentru iPhone. Pentru a primi App Store Gift Card trebuie sa fii student la un colegiu, un student acceptat la un colegiu, un parinte care cumpara pentru un student aflat la colegiu sau profesor ori membru intr-o facultate. Deocamdata nu se stie daca sunt acceptati in acest program studenti de la scoli aflate in alte tari decat cele in care sunt magazinele Apple din care cumpara.

Partea interesanta a programului Back to School este faptul ca este coroborat cu un alt program educational al Apple prin care sunt oferite reduceri de pana la 200$ elevilor si studentilor care cumpara Mac-uri. Aceste reduceri sunt de 8 procente din valoarea totala a produsului, dar nu sunt mai mari de 200$ in SUA sau 223€ in Europa si sunt destinate elevilor si studentilor. Nici despre acest program nu suntem siguri ca functioneaza cu scolile si facultatile din Romania, dar in urma cu doi ani era compatibil, Apple Retail Store-urile oferind pe atunci reducerile pe loc doar pe baza unui carnet de elev sau student.

Oricum, in Romania unii reselleri de produse Apple, cum ar fi iStyle, ofera reduceri de 5% din valoarea unui Mac cumparat pentru elevi, studenti si profesori si 3% reducere pentru iPad, dar numai in cazul institutiilor educationale.

 

Sursa: Apple
- Reclamă -