Apple a lansat iOS 7 beta 3 pentru dezvoltatorii de aplicatii

0
105

iOS 7 beta 3

In urma cu cateva minute Apple a lansat cea de-a treia versiune beta a iOS 7, versiunea complet modificata a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod touch. iOS 7 beta 3 vine la exact 14 zile de la publicarea iOS 7 beta 2 si este disponibil pentru toti dezvoltatorii de aplicatii din App Store prin intermediul OTA (over-the-air) update, daca ati descarcat iOS 7 pe terminalul dvs., sau prin intermediul portalului Apple dedicat dezvoltatorilor, daca nu ati descarcat aceasta versiune sau daca doriti sa o instalati manual din iTunes. Va reamintesc faptul ca iOS 7 beta 3 este disponibil, la fel ca si iOS 7 beta 2, si pe tabletele iPad.

Apple a listat pentru aceasta noua versiune beta numai corecturi de probleme si imbunatatiri ale performantelor, dar este foarte posibil ca, la fel ca si in cazul precedentei versiuni beta, sa vedem diverse modificari de design pentru aplicatii si meniuri. Deocamdata nu se stiu modificarile, dar intr-un articol separat vi le voi enumera pe toate si speram ca modul in care ruleaza iOS 7 pe terminale va fi imbunatatit, iar erorile vor disparea in mare parte.

In continuare va atentionam sa nu descarcati aceasta versiune in cazul in care nu sunteti dezvoltator de aplicatii sau nu aveti UDID-ul inregistrat in contul unui dezvoltator inregistrat, deoarece exista riscul de a va bloca terminalul sau de a nu il mai putea activa!

- Reclamă -