AirPort Utility 1.3.1 pentru iOS si AirPort Utility 6.3.1 pentru OS X au fost publicate de catre Apple impreuna cu o actualizare pentru modul Recovery pentru OS X Mavericks

0
439

Utilitar AirPort 6.3.1

AirPort Utility sau Utilitar AirPort este o aplicatie creata de catre Apple special pentru clientii care au cumparat un router wireless AirPort Express, AirPort Extreme sau Time Capsule pentru ca acestia sa le poata administra mult mai usor, sa descopere problemele legate de functionarea acestora si sa le actualizeze la ultimele versiuni firmware. In cursul noptii trecute cei de la Apple au lansat un update minor al acestei aplicatii atat in versiunea sa pentru iOS cat si in cea pentru OS X implementand in cazul ambelor corectarea unei probleme din cauza careia routerele AirPort nu apareau in aplicatia Utilitar AirPort. Acest update de mentenanta vine la o luna de la lansarea versiunii 1.3 (pe iOS) si respectiv 6.3 (pe OS X) aplicatiei Utilitar Airport, aceste versiuni aducand compatibilitate cu noile routere 802.11ac prezentate de catre Apple in cadrul WWDC 2013.

1. Pentru a face update la versiunea 1.3.1 a aplicatiei Utilitar AirPort, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in dreptul caruia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati link-ul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • AirPort Utility pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

2.Pe Mac OS X aplicatia Utilitar AirPort vine preinstalata. Pentru a face update la versiunea 6.3.1 a aplicatiei Utilitar AirPort, trebuie sa deschideti Mac App Store, sa mergeti in sectiunea Updates si sa dati clic pe butonul Update situat in dreptul Software update.

OS X Mavericks Recovery Mode

Separat de noile versiuni ale AirPort Utility, Apple a lansat un update pentru OS X Mavericks acesta aducand imbunatatiri pentru modul Recovery de pe Mac-uri. Aceasta versiune este disponibila numai pentru dezvoltatorii de aplicatii din Mac App Store si poate fi descarcata prin sistemul Actualizare Software al Mac-urilor.

 

Sursa: 9to5Mac
- Reclamă -