O serie de schite ale carcasei iPad 5 au aparut pe internet

0
303

iPad-5-vs-iPad-4-vs-iPad-Mini

iPad 5 va reprezenta cel mai probabil o schimbare importanta mai ales in ceea ce priveste design-ul, o schimare care nu s-a mai produs inca de cand iPad 2 isi facea aparitia in 2011 ca fiind o modificare substantiala a design-ului primei generatii de iPad. Despre viitoarea generatie de iPad cu ecran de 9,7 inci s-a tot zvonit in ultimele luni, toate informatiile aparute pana acum indicandu-ne faptul ca acest produs va avea un design foarte asemanator cu cel al iPad mini, adica va avea dimensiuni mult mai mici gratie reducerii latimii marginilor ecranului si subtierii carcasei. In cursul acestei zile, francezii de la Nowhereelse au fost extrem de activi, iar dupa ce au publicat noi imagini cu carcasa iPhone-ului ieftin, au publicat si o serie de schite cu carcasa si dimensiunile viitorului iPad cu ecran de 9,7 inci. Inca de la inceput acestia mentioneaza ca autorul acestor fotografii este un angajat al unei companii furnizoare de componente pentru viitoarele device-uri, el publicand si in trecut imagini care s-au dovedit a fi reale. In imaginile ce par a fi facute in graba se pot observa schitele cu dimensiunile exacte ale viitoarei tablete, dimensiuni ce nu pot fi distinse foarte usor.

iPad-5-Schema

Oricum, din imagini se poate observa clar ca viitorul iPad va fi mai ingust si mult mai subtire decat generatia a patra a iPad-ului de 9,7 inci, un lucru pe care il stim deja gratie zvonurilor din ultimele luni. Conform acestor schite, iPad 5 va avea o grosime de 7,9 mm, 232 mm inaltime si 178,5 mm latime, iar daca vom compara aceste dimensiuni cu cele ale iPad 4 ce are 9,4 mm grosime, 241,2 mm inaltime si 185,7 mm latime, vom obserba ca Apple a lucrat din greu pentru a reduce substantial dimensiunile viitoarei generatii de iPad cu ecran de 9,7 inci. Practic, iPad 5 va fi cu 1,5 mm mai subtire decat iPad 4, cu 0,9 mm mai subtire decat iPad 2, dar va fi putin mai gros decat iPad mini sau iPhone 5 (7,2 mm si respectiv 7,6 mm).

iPad-5-Schema-Spec

Autenticitatea acestor imagini nu poate fi probata, dar credem ca are cel putin o samanta de adevar intrucat se potriveste cu tot ce am auzit pana acum si chiar cu informatia venita in urma cu cateva luni de la analistul american Ming Chi Kuo ce ne informa ca iPad 5 ar urma sa aiba intre 7,5 mm si 8 mm grosime. Oricum, pana la lansarea generatiei a cincea de iPad cu ecran de 9,7 inci ne mai despart cateva luni bune si pe parcurs vom afla noi informatii despre acest dispozitiv.

 

Sursa: Nowhereelse

- Reclamă -