Apple va lansa noi iMac-uri la sfarsitul acestei luni sau in luna iulie

0
106
iMac via Apple
iMac via Apple

Chiar daca diseara la ora 20:00 va avea loc keynote-ul de deschidere al WWDC 2013 si Apple va lansa noi MacBook-uri este putin probabil sa vedem si noi iMac-uri, deoarece niciun zvon aparut pana acum nu a furnizat indicatii in acest sens. Astazi analistul KGI Securities, Ming-Chi Kuo, care a facut predictii bune despre produsele Apple in trecut, a trimis o noua analiza in care ne anunta ca stocurile de iMac-uri au inceput sa scada si este foarte probabil ca in urmatoarea perioada de timp sa le vedem pe piata.

Oricum, chiar daca lansarea a noi modele de iMac ni s-ar parea fireasc sa se intample in aceasta perioada, ea nu este datorita faptului ca ultima actualizare a acestui produs a avut loc in luna octombrie a anului trecut, el fiind disponibil pe piata abia dupa 1-2 luni de la anunt. Apple a intampinat foarte multe probleme de fabricatie cu noul iMac, datorita subtierii carcasei si incapacitatii partenerilor de a produce suficiente unitati pana la perioada sarbatorilor de iarna. In acest sens, CEO-ul Apple, Tim Cook, a declarat ca regreta faptul ca au lansat acest produs prea repede si ca nu au asteptat sa adune suficiente unitati pentru a face fata cererii uriase de pe piata.

Se preconizeaza ca iMac-ul 2013 va fi lansat la sfarsitul acestei luni sau in luna urmatoare, reprezentand doar un upgrade minor al celui de anul trecut, Apple urmand sa implementeze in el procesoare Intel din generatia a patra, Haswell, si cipuri Wi-Fi 802.11ac.

Va reamintesc faptul ca diseara incepand cu ora 19:30 va asteptam pe itutorial.ro pentru a vedea ultimele noutati de la WWDC 2013!

 

Sursa: MacRumors
- Reclamă -