Apple a lansat versiunea 5.3 a software-ului pentru Apple TV, aduce HBO GO si stream-uri live pe WatchESPN si Sky News

0
444

Apple TV 5.3 noutati

In cursul acestei dupa-amiezi, Apple a lansat versiunea 5.3 a software-ului pentru Apple TV-uri, aducand foarte multe noutati importante pentru utilizatorii micului device. Noua versiune aduce utilizatorilor (americani) posibilitatea de a urmari filmele preferate de pe HBO prin intermediul noii aplicatii HBO GO, un lucru despre care se zvonea in ultimele luni. Pe langa suportul pentru HBO GO, Apple a implementat in noua versiune a Apple TV software suport pentru vizualizarea stream-urilor live de pe WatchESPN, un furnizor foarte important de informatii si transmisii sportive din SUA si nu numai, dar si pentru televiziunea Sky News, si pentru serviciile Crunchyroll si Quello. Trebuie precizat ca unele noutati din cele mentionate mai sus sunt disponibile numai in unele tari, in Romania utilizatorii de Apple TV neputand sa se bucure de HBO GO, in pofida faptului ca si la noi este disponibil HBO GO.

Pentru a viziona continutul de pe WatchESPN si HBO GO trebuie sa fiti abonat la un serviciu de cablu din SUA, in timp ce Sky News ofera stream live si o gama larga de clipuri video pentru utilizatorii din Statele Unite, Marea Britanie si Irlanda. Crunchyroll ofera acces gratuit timp de 7 zile la cele peste 600 de productii anime si dramatice japoneze, la fel ca si in cazul Quello, care ne ofera acces gratuit 7 zile la documentarele muzicale si concertele favorite.

Apple mai mentioneaza ca utilizatorii iTunes au cumparat peste un miliard de episoade TV si peste 380 de milioane de filme din iTunes Store, in fiecare zi fiind cumparate peste 800,000 de episoade TV si peste 350,000 de filme. Gratie noului update, Apple TV-ul devine si mai interesant pentru utilizatorii de peste hotare, deoarece include peste 60,000 de filme si peste 230,000 de episoade TV, precum si cea mai mare colectie de muzica in iTunes Store.

Noua versiune este disponibila pe toate Apple TV-urile generatiile 2 si 3 si poate fi instalata urmand pasii din acest tutorial. Aditional, puteti descarca Apple TV 5.3 pe computer-ul dvs. si mai apoi sa il instalati pe Apple TV prin intermediul iTunes. In acest caz, descarcati unul din link-urile de mai jos (in functie de model):

Intregul comunicat de presa transmis de catre Apple impreuna cu aceasta lansare este disponibil la acest link.

 

Sursa: Apple

- Reclamă -