Apple a lansat OS X 10.8.4 pentru toti utilizatorii de Mac-uri

0
126

OS X Mountain Lion 10.8.4

La doua luni de la lansarea primului beta build pentru OS X 10.8.4 Mountain Lion, Apple a lansat noua versiune a sistemului de operare pentru toti utilizatorii de Mac-uri. In urma cu cateva zile va spuneam ca Apple a trimis un email membrilor AppleSeed prin care ii anunta ca perioada de testare a OS X 10.8.4 s-a incheiat, lansarea noii versiuni fiind apropriata de acel moment. Ei bine, in cursul noptii trecute a fost lansata noua versiune a OS X si ea aduce, pentru utilizatorii care au OS X Mountain Lion instalat pe Mac-urile lor, mai multe corecturi de probleme care imbunatatesc compabilitatea, stabilitatea si securitatea Mac-urilor. Printre aceste corecturi se numara si imbunatatiri de compatibilitate in cazul conectarii la anumite retele Wi-Fi organizationale, imbunatatiri de compatibilitate cu Microsoft Exchange in aplicatia Calendar, corecteaza o problema care impiedica apelurile FaceTime catre numere de telefon din afara SUA, corecteaza o problema care putea impiedica intrarea programata in modul adormire dupa utilizarea Boot Camp, aduce o compatibilitate sporita a functionalitatii VoiceOver cu textul din documentele PDF, rezolva problema iMessage care afisa mesajele in dezordine, corecteaza o problema datorita careia zilele de nastere din Calendar apareau incorect, rezolva o problema a imaginii de fundal care nu se pastra dupa repornirea computerului, imbunatateste compatibilitatea 802.1X cu retelele ActiveDirectory si multe altele. Tot cu acest update vine si versiunea 6.0.5 a Safari. Pentru a vedea intreaga lista cu rezolvari de probleme, accesati acest link.

OS X 10.8.4 este recomandat pentru toti utilizatorii de OS X Mountain Lion, deoarece include rezolvarile de probleme si imbunatatirile ale perforantelor mentionate mai sus. Pentru a face update la noua versiune a OS X Mountain Lion 10.8.4 va trebui fie sa accesati sistemul Actualizare Software din meniul Apple, fie sa accesati App Store, sectiunea Updates unde va aparea noua versiune a sistemului de operare si un buton Update pe care va trebui sa faceti clic.

Noua versiune a OS X Mountain Lion este foarte probabil sa vina cu Mac-urile pe care Apple ni le va prezenta luni in cadrul WWDC 2013. Totodata, este probabil ca aceasta sa fie si ultima versiune a OS X 10.8, luand in calcul ca OS X 10.9 va fi lansat tot lunea viitoare in cadrul aceleiasi conferinte.

 

Sursa: Apple
- Reclamă -