Apple a lansat aplicatia WWDC, permite vizualizarea video a conferintelor

0
109

WWDC Events

Cu o saptamana inaintea Worldwide Developers Conference care va avea loc in San Francisco, Apple a lansat in cursul acestei dupa-amieze aplicatia WWDC care ii ajuta pe toti dezvoltatorii sa vada ultimele noutati si toate evenimentele care vor avea loc intre 10-14 iunie.

WWDC video

Desi aceasta aplicatie a fost lansata in fiecare an inaintea WWDC, anul acesta ea contine si suport video care va permite tuturor dezvoltatorilor Apple inregistrati sa vizualizeze sesiuni video din cadrul conferintei la cateva minute dupa ce acestea au avut loc. Totodata, acesta este primul an in care apple permite dezvoltatorilor sa vizualizeze sesiunile video in timpul WWDC, in anii trecuti toate aceste videoclipuri fiind disponibile la putin timp dupa ce conferinta anuala se incheia.

WWDC Maps

Pe langa acestea, aplicatia ne ofera un calendar in care putem vedea toate conferintele ce vor avea loc in fiecare zi, ofera planul cladirii in care se tin evenimentele pentru ca dezvoltatorii sa poata gasi rapid salile de conferinte. Sectiunea news va informa dezvoltatorii cu privire la ultimele noutati ce s-au petrecut in cadrul WWDC 2013. Noua sectiune Videos ne permite sa vedem videoclipuri de la conferintele anterioare ale WWDC, precum si de la aceasta, dar numai dupa ce va incepe.

Ca si o paranteza la toate acestea, nu pot sa nu remarc design-ul aplicatiei care este unul plat exact cum se vehiculeaza in ultimele luni despre design-ul viitoarei versiuni a iOS, iOS 7. Lipsa umbrelor si diversele nuante de griuri sunt numai doua din noutatile despre care v-am povestit mai mult in acest articol.

Conferinta principala a WWDC 2013, in care ne vor fi prezentate noile versiuni ale iOS si OS X, precum si noile modele de Mac-uri, va incepe lunea viitoare la ora 20:00 (ora Romaniei).

Aplicatia WWDC este disponibila gratuit in App Store pentru toti utilizatorii, dar o mare parte din functii pot fi accesate numai de dezvoltatori. WWDC are dimensiunea de 4,5 MB si este disponibila in format universal pentru iPhone si iPad.

- Reclamă -