Afla ultimele noutati de la conferinta WWDC 2013 pe itutorial.ro

4
179

Moscone West Apple WWDC 2013

A mai ramas putin timp pana la mult asteptata conferinta WWDC 2013 ce va avea loc luni, 10 iunie, la ora 20:00 (ora Romaniei). In cadrul conferintei principale WWDC, CEO-ul Tim Cook impreuna cu cativa vice-presedinti Apple ne vor prezenta iOS 7, OS X 10.9, iRadio (probabil) si noi modele de Mac-uri. Despre fiecare posibila noutate pe care iOS 7 ne-o va aduce am scris mai multe in acest articol.

Pentru ca acest eveniment este atat de important si foarte multi dintre voi doriti sa stiti care este viitorul iOS-ului si a OS X, noi vom transmite aici, prin intermediul unui live blog, tot ce se intampla pe scena conferintei WWDC 2013. Astfel, luni incepand cu orele 19:30 va asteptam aici sa aflati cele mai noi informatii. Totodata, va veti putea spune toate parerile accesand sectiunea comentarii a acestei pagini! Pagina se actualizeaza automat, deci nu va trebui sa o actualizati pentru a vedea noutatile de pe live blog si comentarile noi.

Nu uitati sa distribuiti aceasta pagina si prietenilor de pe Facebook si Twitter! Pentru a fi la curent cu toate noutatile din lumea Apple si cu cele mai noi tutoriale, urmariti-ne pe TwitterTumblrGoogle+ sau dati-ne un like pe Facebook.

 

- Reclamă -