Vodafone Romania creste acoperirea retelei 4G si ofera noi abonamente compatibile cu ea

- Publicitate -

Vodafone Romania

Vodafone Romania este primul dintre operatorii de pe piata locala care a adus internetul la viteze 4G/LTE pentru clientii sai, iar in prezent ne ofera cea mai mare acoperire pentru reteaua 4G dintre toti operatorii romani. Clientii Vodafone cu abonamente compatibile se pot bucura de internet mobil la viteze de pana la 100 Mbps in 10 orase din tara. Printr-un comunicat de presa transmis ieri, cei de la Vodafone Romania sustin ca au extins reteaua 4G/LTE in Bucuresti la 27% din populatie, adaugand mai multe zone, centre comerciale ori institutii publice din capitala pe lista compatibilitatii. Aditional, cei de la Vodafone le ofera clientilor care au abonamentele din seria RED 45 sau RED 65 internet mobil la viteze 4G/LTE de pana la 100 Mbps. Totodata, cei care isi incheie un abonament RED 45 sau RED 65 pe doi ani isi pot cumpara un iPhone 5 pentru 329 €, respectiv 199 €.

Mai multe detalii aveti listate in comunicatul de presa transmis de catre Vodafone:

  • Clientii RED 45 si RED 65 noi si existenti beneficiaza acum de vitezele 4G, pe terminale de varf, la cele mai accesibile preturi
  • Portofoliul 4G include cele mai performante smartphone-uri ale momentului – Samsung Galaxy S4, Sony Ericsson Xperia Z, iPhone 5 – precum si terminale la preturi accesibile – Samsung Galaxy Express si HTC One SV
  • Cu noua optiune Smartphone Turbo 4G, toti abonatii Vodafone, clienti individuali si de business care detin un terminal compatibil, pot sa beneficieze de viteza 4G, pentru 5 Euro/ luna
  • Vodafone a crescut acoperirea retelei 4G in Bucuresti pana la 27% din populatie, in special in zonele centrale si de nord, in centre comerciale si cladiri de birouri
  • Abonatii business RED si RED Plus beneficiaza de vitezele 4G si terminale de top, la preturi speciale

Bucuresti, Romania – 9 mai, 2013 – Clientii Vodafone Romania, consumatori individuali si companii, au la dispozitie in pachetele RED viteze 4G de pana la 100 Mbps impreuna cu o gama variata de smartphone-uri 4G de top, la cele mai bune preturi.

In acelasi timp, Vodafone anunta extinderea retelei 4G in Bucuresti la 27% din populatie, ceea ce corespunde unui numar de peste 500.000 de locuitori. Incepand de astazi, reteaua 4G Vodafone acopera zonele centrale si de nord ale capitalei (Piata Romana, Calea Dorobanti, Piata Unirii, zona Regie si Leu, Grozavesti, Petricani, Otopeni, Satul Francez, Gradina Zoologica), centre comerciale (Plaza Romania, Big Berceni, Carrefour Berceni, AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City), cladiri de birouri (America House, Opera Business Center, Victoria Park, Bucharest Business Park, Petrom City 2, Baneasa Business Center) precum si institutii (Palatul Parlamentului, Guvern, Academia de Politie, Aeroportul Henry Coanda– Plecari).

“La o luna de la lansarea pachetelor RED, ne face placere sa extindem beneficiile abonatilor nostri cu vitezele 4G, de pana la 100 Mbps, pe smartphone. Utilizatorii RED pot sa se bucure acum de o experienta superioara a comunicarii, beneficiind, pe langa apeluri si mesaje nelimitate in orice retea, sau aplicatii gratuite, si de cel mai rapid Internet mobil, pe o gama extinsa de terminale 4G, la cele mai bune preturi de pe piata”, a spus Andrea Rossini, Director Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

“Ca lider pe piata de business, ne asiguram ca clientii nostri companii beneficiaza de cel mai bun serviciu si de ultimele tehnologii. Serviciile 4G sunt acum disponibile abonatilor nostri cu o acoperire crescuta a retelei in Bucuresti dar si in alte 9 orase mari, majoritatea cu peste 90% acoperire LTE. La aceasta se adauga recunoasterea independenta primita de Vodafone, pentru cea mai buna experienta de navigare pe smartphone oferita de un operator mobil din Romania” a spus Markus Lause, Director Enterprise Business Unit Vodafone Romania.

Astfel, abonatii RED 65 beneficiaza acum de viteze 4G de download, de pana la 100 Mbps, care este cea mai mare viteza de date mobile furnizata de un operator mobil in Romania. Si abonatii RED 45 primesc viteze marite de download, de pana la 75 Mbps.

In plus, toti abonatii Vodafone, persoane fizice si companii, care detin un terminal compatibil 4G, vor putea sa beneficieze de vitezele 4G cu noua optiune Smartphone Turbo 4G, disponibila pentru 5 Euro / luna.

Utilizatorii persoane fizice pot alege dintr-o gama variata de smartphone-uri 4G, disponibile la preturi ce pornesc de la 1 Euro, cu abonamentele RED 45 si RED 65, incheiate pe doi ani.

Clientii business ai Vodafone Romania beneficiaza de tehnologia 4G precum si de o gama variata de smartphone-uri de top, la preturi care pornesc de la 1 Euro. Astfel, abonatii Business RED Plus (85 Euro, fara TVA) beneficiaza acum de viteze 4G de download, de pana la 100 Mbps. Si abonatii Business RED (50 Euro, fara TVA) primesc viteze marite de download, de pana la 75 Mbps.

Reteaua 4G Vodafone acopera un numar total de 10 orase mari ale tarii, cu viteze de pana la 100 Mbps: Arad – 90,3 %, Bacau – 98,5 %, Brasov – 98,5%, Cluj – 97,7%, Constanta – 58,2 %, Craiova – 99,9 %, Iasi – 95,6 %, Galati – 83,1 %, Timisoara – 98,8 % si Bucuresti, 27%. Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 403 de milioane de clienti, la 31 decembrie 2012. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

 

Sursa: Vodafone
- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Cum sa reporniti sau sa resetati un iPhone, iPad sau iPod touch – Tutorial

Chiar daca iOS este un sistem de operare foarte stabil ce, spre deosebire de sistemele de operare...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

macOS 14.1.2 Sonoma a fost lansat pentru utilizatorii de Mac

macOS 14.1.2 a fost lansat joi seară pentru posesorii de Mac-uri compatibile. Aceasta este a doua actualizare adusă macOS Sonoma 14.1 de la lansarea...

iOS 17.1.2 și iPadOS 17.1.2 au fost lansate pentru iPhone și iPad

iOS 17.1.2 și iPadOS 17.1.2 au fost lansate joi seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a prezentat iMac 2023 – iată noutățile

Alături de noua gamă MacBook Pro cu afișaje de 14 inch și 16 inch, Apple a prezentat în cadrul evenimentului media de azi-noapte și...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.