iTunes 11.0.3 a fost lansat de catre Apple

0
187

iTunes 11.0.3 MiniPlayer

iTunes 11 este cea mai recenta versiune majora a iTunes pe care cei de la Apple au lansat-o la sfarsitul lunii noiembrie. Aceasta versiune a fost pe placul majoritatii utilizatorilor iTunes deoarece aducea o noua interfata si multe functii cerute de mult timp de cei care folosesc aplicatia creata de catre Apple in urma cu mai bine de un deceniu. De atunci si pana in acest moment, cei de la Apple au adus trei update-uri menite sa ne ofere o mai buna experienta de utilizare, cel mai recent fiind publicat chiar in aceasta seara. Versiunea 11.0.3 a iTunes aduce o noua interfata a MiniPlayer, acum putand sa largim coperta albumului din care face parte melodia pe care o ascultam, implementeaza un progress bar direct in MiniPlayer, adauga coperta melodiilor in modul de vizualizare Songs si afiseaza albumele cu mai multe discuri ca fiind un singur album. Pe langa acestea, noua versiune a iTunes mai aduce si imbunatatiri ale performantelor atunci cand cautam si sortam biblioteci mari.

Update: Desi nu a specificat nimic in legatura cu acest lucru, Apple a adaugat o noua sectiune denumita Updates in meniul Apps pentru ca utilizatorii sa poata vedea mai usor aplicatiile pentru care sunt disponibile update-uri. Totodata, acum aplicatiile pentru care sunt disponibile versiuni noi au pe pictograma in sectiunea All din meniul Apps o panglica pe care scrie Update.

Pe Mac, pentru a face update la versiunea 11.0.3 a iTunes, trebuie sa deschideti Mac App Store, sa mergeti in sectiunea Updates si sa dati clic pe butonul Update situat in dreptul Software update. Pentru Windows va trebui sa accesati sistemul software update al iTunes pentru a descarca noua versiune. Totodata, puteti descarca noua versiune a iTunes si de pe website-ul Apple urmand unul din link-urile de mai jos:

- Reclamă -