Google+ 4.4.0 pentru iPhone si iPad – update este disponibil in App Store

0
146

Google+ 4.4.0

Google+ este reteaua de socializare lansata de catre compania Google in urma cu cativa ani ca raspuns la mult mai celebra retea Facebook. Aplicatia din App Store a Google+ a primit un update important in cursul noptii trecute. Versiunea 4.4.0 a aplicatiei aduce cateva noutati pentru poze printre care si functia Auto Imbunatatire care sporeste calitatea pozelor, aduce posibilitatea de a naviga mai usor prin toate pozele cu ajutorul highlight-urilor, aduce posibilitatea de a partaja animatii scurte si poze panoramice. Pe langa noutatile pentru poze, noua versiune a aplicatiei muta functia de mesagerie si apeluri video Hangouts in aplicatia speciala publicata in urma cu cateva saptamani de Google, aduce posibilitatea de a descoperi continutul preferat mai usor cu ajutorul hashtag-urilor, ne permite sa editam mai multe campuri din profil si sa incarcam o poza de coperta, aduce posibilitatea de a controla cat de des sa apara posturile What’s Hot in fluxul nostru, aduce suport pentru afisarea textului taiat, ablitatea de a edita comentariile si de a copia permalink-urile posturilor.

Pentru a face update la versiunea 4.4.0 a Google+, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in dreptul caruia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati link-ul de mai jos pentru a o descarca acum:

Daca sunteti utilizator al Google+, atunci puteti fi la curent cu toate noutatile din lumea Apple si cu ultimele tutoriale prin adaugarea Tutoriale pentru iOS si Mac OS X in cercurile dvs.
- Reclamă -