Facebook permite si utilizatorilor din Romania sa efectueze apeluri voce gratuit

0
642

Facebook Messenger apel voce

Update: Cum sa efectuati apeluri voce gratuite prin intermediul aplicatiilor Facebook Messenger si Facebook pentru iPhone si iPad – Tutorial

La inceputul acestui an, Facebook anunta, printr-un update al aplicatiei Facebook Messenger pentru iOS, o noua functie cu ajutorul careia toti utilizatorii vor putea sa vorbeasca intre ei gratuit prin intermediul unei conexiuni la internet. Daca atunci era disponibila in faza de testare numai in Canada si SUA, la sfarsitul lunii martie, cei de la Facebook anuntau disponibilitatea serviciului la nivel global. Chiar si asa utilizatorii din Romania nu au avut parte de acest serviciu cu mult timp dupa ce a fost facut acel anunt.

Asteptarea noastra a luat sfarsit zilele trecute (nu se stie exact cand), toti utilizatorii romani primind posibilitatea de a efectua apeluri voce catre toti prietenii lor de pe Facebook care au smartphone si ultima versiune de Facebook/Facebook Messenger instalata. Mai exact, orice apel efectuat prin intermediul aplicatiei Facebook/Facebook Messenger este gratuit, necesara fiind o conexiune la internet (Wi-Fi de preferinta). Persoana pe care o sunam va fi notificata printr-o melodie specifica, exact ca si in cazul Skype sau Viber. Spre deosebire de cele doua platforme, Skype si Viber, calitatea unui apel efectuat prin Facebook este mult mai slaba, intrerupandu-se de multe ori in timpul testelor noastre chiar si in cazul unei conexiuni wireless puternice ale ambilor interlocutori. Avantajul apelurilor prin Facebook sunt prietenii pe care nu va trebui sa ii mai cautam pe alte platforme, ci doar sa le recomandam sa descarce aplicatia, in cazul in care nu au facut-o inca. Cei de la Facebook mai au inca de lucrat la calitatea acestui serviciu, dar este de laudat faptul ca le ofera utilizatorilor posibilitatea de a se suna fara grija unitatilor de internet sau a minutelor.

Facebook Messenger Contact info

Partea si mai buna a acestei functii este disponibilitatea si pentru utilizatorii cu iPad, acestia trebuind sa aiba ultima versiune a aplicatiei Facebook pentru a se bucura de apelurile gratuite. Atat aplicatia Facebook, cat si aplicatia Facebook Messenger sunt disponibile gratuit in App Store.

  • Facebook pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum
  • Facebook Messenger pentru iPhone si iPod touch – Gratuit – Descarca acum

 

- Reclamă -