Cum sa vizualizati si sa navigati prin cuprinsul unei carti in aplicatia iBooks pentru iPhone si iPad – Tutorial

0
1957

Cuprins carte iBooks

iBooks este locul ideal in care puteti descarca aproape orice carte sau PDF doriti pentru a le citi oricand doriti pe iPhone-ul sau iPad-ul dvs. Daca utilizati destul de des aceasta aplicatie, atunci probabil ca stiti ca ea ne va deschide mereu cartea exact acolo unde am ramas ultima data chiar daca nu ne-am pus un semn de carte, iar daca avem mai multe iOS device-uri, atunci, prin intermediul iCloud, vom putea incepe sa citim o carte pe un device si sa continuam pe celelale exact de unde am ramas. Apple a dorit sa faca cititul in iBooks exact ca si cel pe hartie, implementand mai multe efecte din lumea reala. Ei bine, din acest context nu putea lipsi lista cu cuprinsul cartii, aceasta ajutandu-ne mereu sa gasim mai repede ceea ce cautam.

Daca utilizati iBooks si nu stiti cum puteti vizualiza continutul unei carti pentru a merge mai rapid la un anumit capitol, atunci urmati pasii de mai jos:

  1. Deschideti aplicatia iBooks din ecranul de pornire al iOS device-ului dvs.;iBooks
  2. In sectiunea Biblioteca, apasati pe coperta cartii pe care doriti sa o deschideti si sa o cititi;iBooks 3.1 library
  3. In partea stanga sus a ecranului veti vedea doua optiuni, una care va intoarce la Biblioteca si una care va duce la continutul cartii, cea din urma este reprezentata prin trei linii paralele. Apasati pe pictograma cu trei linii paralele;Carte iBooks citire
  4. Aici veti putea vedea intregii carti. Derulati in jos pana la sectiunea sau capitolul pe care doriti sa il cititi si apasati pe el.Cuprins carte iBooks

Veti fi directionat imediat catre sectiunea sau capitolul selectat. Puteti sa va reintoarceti oricand la cuprinsul cartii apasand pe aceeasi pictograma.

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu sau accesati forumul

- Reclamă -