Cum sa stergeti cursuri in aplicatia iTunes U pentru iPhone si iPad – Tutorial

Confirmare stergere iTunes U

Daca utilizati iTunes U pentru a stoca toate cursurile si materialele educationale, atunci probabil ca va veni timpul cand ati vizualizat totul si ati indeplinit sarcinile, deci cand acele cursuri nu mai sunt importante pentru dvs. Totodata, daca v-ati abonat la un curs si ati descarcat anumite subiecte si materiale din el pentru a le vizualiza, dupa ce le-ati citit si v-ati documentat, probabil ca veti doi sa le stergeti fara a sterge intregul curs. Daca doriti sa eliberati putin spatiu de stocare, atunci trebuie sa stiti ca a sterge un anumit subiect dintr-un curs sau un curs intreg este la fel de simplu precum a il descarca.

 

Cum sa stergeti un curs intreg din iTunes U

  1. Deschideti aplicatia iTunes U din ecranul de pornire al iOS device-ului dvs.;iTunes U
  2. Din sectiunea Biblioteca, apasati pe butonul Editati din partea stanga sus (iPhone/iPod touch) sau din partea dreapta (iPad);iTunes U biblioteca
  3. Acum apasati pe cursurile pe care doriti sa le stergeti, pentru a le selecta;Selectare cursuri iTunes U
  4. Apasati pe butonul Stergeti din partea dreapta sus;
  5. iTunes U va va cere sa confirmati stergerea acelor cursuri. Apasati inca o data pe butonul Stergeti.Confirmare stergere iTunes U

 

Cum sa stergeti un material dintr-un curs in iTunes U

Daca ati descarcat mai multe materiale intr-un curs pe care le-ati vizualizat sau ale caror sarcini le-ati indeplinit, atunci puteti sa le stergeti pentru a va elibera putina mamorie pe iOS device-ul dvs. Trebuie sa stiti ca materialele video si cele audio ocupa un spatiu mare de stocare pe device-ul dvs.

  1. Deschideti aplicatia iTunes U din ecranul de pornire al iOS device-ului dvs.;iTunes U
  2. In sectiunea Biblioteca, apasati pe numele cursului din care doriti sa stergeti un material;iTunes U biblioteca
  3. Cautati materialul descarcat pe care doriti sa il eliminati;Lista curs subiecte iTunes U
  4. Apasati pe butonul „i” din partea dreapta a numelui cursului pe care doriti sa il eliminati;
  5. Apasati pe cosul de gunoi pentru a sterge materialul de pe iOS device-ul dvs.;Info curs descriere iTunes U
  6. Apasati pe butonul rosu Eliminati pentru a confirma stergerea.Eliminare stergere curs iTunes U

Stergerea titlurilor mai vechi si a materialelor pe care nu le mai folositi este un lucru bun nu doar pentru a ramane organizat, ci si pentru a elibera spatiu de stocare pretios pe iPhone sau iPad.

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu sau accesati forumul

Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

Sugestii de articole

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

21,110FaniÎmi place
8,531CititoriConectați-vă
374CititoriConectați-vă
92AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente articole

Apple a lansat Actualizare de Securitate 2020-003 pentru macOS Mojave și High Sierra. Safari 13.1.1 și iCloud pentru Windows 11.2 sunt, de asemenea, disponibile

Lansarea macOS 10.15.5 Catalina din cursul nopții trecute este însoțită și de câteva actualizări adresate pe de-o parte utilizatorilor unor modele de Mac care...

macOS 10.15.5 a fost lansat pentru Mac. Iată tot ce aduce nou

Apple a lansat macOS 10.15.5 pentru toți utilizatorii de Mac. Noua versiune a sistemului de operare a fost testată cu dezvoltatorii și membrii Apple Software...

iOS 12.4.7 și watchOS 5.3.7 au fost lansate pentru utilizatori

Lansările iOS 13.5 și a watchOS 6.4.5 din această seară sunt însoțite și de câteva actualizări pentru posesorii modelelor de iPhone, iPad și Apple Watch ce nu...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.