Noi imagini ne arata presupusa carcasa spate a iPad 5 si compartimentul cartelei SIM al iPhone 5S

0
642

iPhone-ul 5S si iPad-ul 5 sunt doua dintre cele mai asteptate terminale pe care Apple le va lansa in cursul acestui an. In ultimele luni au aparut diverse zvonuri cu privire la cele doua device-uri, dar deocamdata nimic nu este cert, totul bazandu-se cel mai adesea fie pe informatii venite din interiorul unor fabrici care vor furniza componente pentru aceste terminale, fie de la „surse” ale unor publicatii importante din SUA.

ipad_5_rear_shell_inside

In luna ianuarie a acestui an, cei de la 9to5Mac ne prezentau primele imagini cu posibila carcasa spate a viitorului iPad cu ecran de 9.7 inch, acestea respectand zvonurile aparute pana la acel moment: un design asemanator cu cel al iPad mini avand marginile mult mai inguste decat cele ale actualei generatii a tabletei. Astazi, compania producatoare de carcase pentru iPhone si iPad, Tactus – care in urma cu cateva zile a postat si prima imagine cu presupusa carcasa spate a iPhone mini – ne prezinta o noua imagine cu carcasa spate a iPad 5, care arata identic cu cea aparuta in urma cu patru luni. Singura diferenta dintre aceasta imagine si cele aparute in trecut este ca acum ne este prezentat interiorul carcasei spate. Este posibil ca ceea ce vedem in imaginea de mai sus si ceea ce am vazut in urma cu cateva luni sa fie intr-adevar o carcasa reala a iPad 5, dar este la fel de posibil sa fie doar o carcasa produsa pe baza zvonurilor aparute pe internet.

iphone_5s_sim_tray compartiment SIM

Separat de cele spuse mai sus, vanzatorul japonez de componente, Moumantai, a postat o poza cu doua compartimente nano SIM, sustinand faptul ca acestea sunt ale viitorului iPhone. In imaginea de mai sus se poate observa ca diferenta intre compartimentul SIM din iPhone 5 si presupusele compartimente ale iPhone 5S este aproape inexistenta. Desi in poza compartimentele par de culoare aurie si, respectiv, de culoare gri, nu cred ca este vorba decat de o problema a culorilor imaginii, Apple urmand sa lanseze un iPhone 5S tot in doua culori: negru/cenusiu si alb/aluminiu.

Este greu de spus daca imaginile de mai sus sunt autentice sau daca surprind componentele pe care le vom vedea in viitoarele produse Apple. In ceea ce priveste iPad 5, un singur lucru este sigur: Apple va implementa un design nou, cel mai probabil asemanator cu cel al iPad mini, deci nu este exclus sa vedem in toamna noul terminal cu o carcasa spate asemanatoare cu cea din imaginea de mai sus.

 

Sursa: Tactus, Moumatai, via MacRumors 
- Reclamă -