Iata o prima imagine cu posibila carcasa a iPhone-ului ieftin

0
214

iphone_low_cost_rear_shell ieftin iPhone

Apple ar urma ca anul acesta sa lanseze doua modele noi de iPhone, un iPhone 5S ce ar urma vina cu un hardware mai performant decat cel din iPhone 5, si un iPhone ieftin despre care s-au zvonit mai multe lucruri in ultimele luni, dar nicio informatie nu a fost probata pana acum. Astazi a aparut pe internet o prima imagine cu presupusa carcasa din plastic a noului iPhone ieftin, care nu seamana cu cea a iPhone-ului 3G/3GS, dar care respecta informatiile furnizate de cei de la iLounge in luna ianuarie. Acestia sustineau ca design-ul terminalului ar urma sa fie asemanator cu cel al iPod classic si ca ar urma sa aiba butoanele fizice asemanatoare cu cele de pe iPod touch generatia a cincea, si dupa cum puteti observa in imaginea de mai sus, carcasa este plata si nu rotunjita, are marginile rotunjite, este ceva mai mare decat cea a vechilor modele de iPhone, 3G si 3GS, si are butoanele fizice pentru volum alungite. Compania care a publicat aceasta imagine, Tactus, este producatoare de carcase pentru iOS device-uri si saptamana trecuta ne-a publicat cateva poze cu o carcasa facuta pe dimensiunile noului iPad 5.

Pe langa imagine, ne sunt oferite si cateva date tehnice despre noul iPhone ieftin. Pentru inceput, cei de la Tactus afirma in raportul lor de astazi faptul ca iPhone-ul low-cost ar urma sa aiba un cip A5 similar cu cel de pe iPad mini, o camera principala de 5 megapixeli asemanatoare cu cea de pe iPhone 4 si un ecran Retina display de 3.5 inch – cea din urma informatie contrazice vorbele analistului Kuo, care sustinea ca dimensiunea ecranului iPhone-ului ieftin ar fi de 4 inch. Acest iPhone ar urma sa fie disponibil in cinci culori: negru, alb, albastru, rosu si galben.  In final, cei de la Tactus afirma ca Apple ar urma sa lanseze dispozitivul pe 15 octombrie, iar pretul ar urma sa fie de 300 $.

Nu putem fi siguri de autenticitatea imaginii si nici de faptul ca acesta poza ne afiseaza carcasa spate a unui iPhone produs de Apple. Exista posibilitatea ca aceasta carcasa sa fi fost produsa pe baza zvonurilor aparute in presa in ultimele luni sau pe baza unor dimensiuni si date pe care Apple le furnizeaza unor producatori de carcase inainte de a lansa produsele pe piata. In ceea ce priveste pretul si data lansarii, este destul de greu sa crezi ca acelea sunt date autentice, deoarece Apple nu le ofera producatorilor de carcase date oficiale despre planurile de lansare a produselor pe piata. Nu este exclus sa vedem in vara sau toamna acestui an un iPhone cu un design asemanator in magazinele Apple, dar unele informatii trebuie sa le priviti cu scepticism.

 

Sursa: Tactus, via MacRumors
- Reclamă -