Fish Out Of Water! este un nou joc dezvoltat de creatorii Fruit Ninja

0
150

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r2MXTIBhETI]

Fish Out of Water! este un nou joc pentru iPhone si iPad dezvoltat de catre australienii de la Halfbrick Studios, care de asemenea au mai creat si binecunoscutele jocuri Fruit Ninja si Jetpack Joyride. Noul joc are o poveste interesanta, scopul fiind de a incerca sa tinem cat mai mult timp deasupra apei pestii sau delfinii. Totul se desfasoara in atmosfera incordata a unui concurs in care arbitrii sunt un grup de crabi destul de greu de multumit.

mzl.ceghkbzw.480x480-75 Fish Out of Water
Imagine via App Store

Fish Out of Water! ne ofera sase tipuri de pesti nerabdatori sa intre in apa din care trebuie sa alegem cate trei pentru fiecare etapa. Fiecare peste are abilitati diferite, iar dvs. va trebui sa alegeti cea mai buna combinatie intre ei si apoi sa ii vizualizati cum zboara voiosi deasupra apei si ocolesc valurile. Prestatia pestilor dvs este influentata si de conditiile meteo, asa ca va trebui sa fiti atent la furtuni, tsunami, aisberguri si la roiul de meduze.

Imagine via App Store
Imagine via App Store

Dat fiind faptul ca pestii dvs. concureaza intr-o competitie, arbitrii sunt prezenti pentru a le aprecia prestatia. In cadrul acestui joc, arbitrii sunt defapt un mic grup de crabi, care ofera note la sfarsitul tuturor celor trei incercari . Un crab apreciaza distanta, altul numarul de salturi si pe baza acestor criterii va ofera o nota mai mare sau mai mica. Totodata, exista si un crab mare care pur si simplu ofera note mari indiferent de calitatea prestatiei, dar este si un crab mai tafnos care poate fi impresionat foarte foarte greu. Provocarea acestui joc sunt acesti crabi, daca reusim sa facem ca pestii nostri sa concureze bine, atunci vom reusi sa castigam.

Totodata, Fish Out of Water! ne ofera posibilitatea de a ne intrece cu prietenii intr-o liga zilnica. Dupa ce diverse obective au fost indeplinite, jucatorii vor trece la nivele superioare si vor debloca diverse amulete cu care sa poata cumpara powerup-uri.

Fish Out of Water! este un hoc interesant, cu o grafica foarte bine pusa la punct si cu un gameplay care ne va tine ocupati cateva minute bune, atunci cand avem timp. Fish Out of Water! este disponibil in App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad, si are dimensiunea de  24,1 MB.

  • Fish Out of Water! pentru iPhone si iPad – 0,89 € – Descarca acum
- Reclamă -