Cum sa setati un temporizator pentru a opri muzica redata pe iPhone si iPad dupa un anumit interval de timp – Tutorial

0
2742

Scurgere timp temporizator iPhone

Aplicatia Muzica este locul ideal in care ne putem stoca toata biblioteca muzicala, toate playlist-urile si toate albumele favorite pe iPhone, iPad si iPod touch. Daca utilizati aceasta aplicatie frecvent pentru a reda muzica, atunci poate v-ati intrebat daca exista posibilitatea de a opri muzica redata automat dupa un anumit interval de timp. Unul din cele mai deranjante lucruri este sa incepem sa redam o melodie lunga sau o carte audio, sa adormim si sa ne trezim dupa cateva zeci de minute cu muzica in continuare in redare. Din fericire, Apple s-a gandit la acest aspect si a implementat in iOS posibilitatea de a seta un temporizator pentru a opri redarea muzicii dupa un anumit interval de timp. Chiar daca aceasta optiune nu este foarte cunoscuta, ea exista in iOS de ceva timp si se poate dovedi a fi extrem de utila atunci cand, inainte de culcare, doriti sa ascultati cateva melodi fara a va trezi cu bateria descarcata complet.

Pentru a seta un temporizator pe iPhone, iPad (numai cu iOS 6 sau mai nou) si iPod touch, urmati pasii de mai jos:

  1. Deschideti aplicatia Ceas din ecranul de pornire al iOS device-ului dvs.;Home screen iPhone 5 iOS 6 ecran pornire
  2. Apasati pe butonul Temporizator din bara de navigare situata in partea de jos a ecranului;Ceas global
  3. Rotiti rondela de reglare a timpului pentru a seta cate minute/ore doriti sa ruleze muzica;Setare temporizator iPhone
  4. Apasati pe butonul La expirare;
  5. Derulati pana in partea de jos a paginii si apasati pe butonul Opriti redarea;La expirare temporizator ceas iPhone
  6. Apasati pe butonul Alegeti din partea dreapta sus a ecranului;
  7. Apasati pe butonul verde Start pentru a porni temporizatorul;Scurgere timp temporizator iPhone
  8. Deschideti aplicatia Muzica si selectati melodia sau playlist-ul pe care doriti sa il ascultati, daca nu ati facut-o inca;Redare melodie muzica iPhone
  9. Dupa ce timpul se va scurge, aplicatia Muzica se va opri, iar dvs. va veti putea odihni linistit fara a avea grija bateriei iOS device-ului.

Pasii de mai sus sunt valabili si daca doriti sa setati un simplu temporizator. In acest caz, selectati in pagina La expirare, o simpla sonerie din lista afisata (de exemplu: Marimba).

Daca aveti intrebari sau neclaritati, lasati un comentariu sau accesati forumul.

- Reclamă -