MetalStorm: Online 5 – update este disponibil in App Store

0
263

MetalStorm: Online 5

MetalStorm: Online este unul dintre cele mai avansate jocuri cu avioane din App Store, strangand in cei doi ani, de cand este disponibil in magazinul de aplicatii al Apple, cateva milioane de jucatori. Dezvoltat de catre Z2Live, MetalStorm: Online ne ofera posibilitatea de a pilota avioane de lupta si de a indeplini diverse misiuni, unul din punctele cheie ale sale fiind modul multiplayer prin intermediul caruia ne putem juca fie online cu prietenii ori cu alti utilizatori ai Game Center, fie local prin reteaua Wi-Fi. Chiar daca la capitolul grafica nu este cel mai bun joc din App Store, modul online foarte bine pus la punct si faptul ca este disponibil gratuit, il fac un must-have pentru pasionatii acestui tip de jocuri.

In cursul acestei zile, MetalStorm: Online a fost actualizat ajungand la versiunea 5.0. Acest update major al MetalStorm aduce un sistem nou, mult mai bun pentru jocul in modul multiplayer, elimina toate boost-urile din joc, adauga o a treia moneda, medaliile, care pot fi castigate in joc si cu ajutorul carora ne putem upgrada avioanele. Totodata, versiunea 5 a MetalStorm: Online aduce imbunatatiri ale graficii si rezolva mai multe probleme ale versiunilor anterioare.

Pentru a face update la versiunea 5.0 a MetalStorm: Online, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa intrati in App Store, sectiunea Updates, acolo va aparea aplicatia, in dreptul careia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati link-ul de mai jos:

  • MetalStorm: Online pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum
- Reclamă -